Jelentkezés tanácsadásra

Az Ön által képviselt szervezetnek lehetőséget biztosítunk ingyenes tanácsadásra, a Családbarát Hely tanúsító védjegy Munkahely vagy Szolgáltató hely kategóriában történő auditra való felkészülésben.

A jelentkezés megkezdéséhez kérjük, nyomja meg a „Jelentkezés Tanácsadásra” gombot. Utána válassza ki a „Jelentkezés-Munkahely” gombot, amennyiben munkahelyként vagy a „Jelentkezés-Szolgáltató Hely” gombot, amennyiben szolgáltató helyként kíván jelentkezni tanácsadásra.

Ezután kérjük, adja meg a kapcsolattartó adatait. Kapcsolattartó az a személy, aki a szervezet nevében jelentkezik tanácsadásra. Az itt megadott e-mail címmel és jelszóval később is bármikor meg tudja tekinteni a már bevitt céges adatait, oly módon, hogy a főoldalon található „Bejelentkezés” gombra kattintva megadja a rögzített e-mail címet és az ahhoz tartozó jelszót. A „Hol/kitől hallott rólunk?” üres mezőbe kérjük, annak a személynek vagy fórumnak (újság, TV, stb.) a nevét írja be, akitől/ahol halott tanúsítványunkról. Ez az adat fontos számunkra, hogy fel tudjuk mérni egyrészt munkatársaink, másrészt a média hatékonyságát. A hozzájárulása előtt kérjük, olvassa el figyelmesen az Adatkezelési tájékoztatót, Szabálykönyvet, Etikai kódexet, melyek a főoldal menüsorában találhatóak. A „Tovább” gomb megnyomásával megkezdheti a szervezet adatainak regisztrálását.

JELENTKEZÉS MUNKAHELYKÉNT JELENTKEZÉS SZOLGÁLTATÓHELYKÉNT