Augusztus 29-én rendezi meg harmadik alkalommal a szokásos társasjátékos, közösségi piknikjét a Mit játsszunk? társasjátékos vlog csapata a Margitszigeten. Tavaly több, mint 400-an játszottak egyszerre, és idén is hasonlóan nagy társaságot várnak a szervezők.

A kezdeményezés célja: együtt élvezni az utolsó augusztusi vasárnapot olyan emberekkel, akiket összeköt a társasjátékozás szeretete.

A szabadtéri eseményen mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki új társasjátékokat próbálna ki a szabad ég alatt - és szívesen tanítaná meg másoknak is az otthonról hozottakat. Ugyanis mindenkitől azt kérik, hogy lehetőség szerint készüljön saját társasjátékkal, harapnivalóval vagy extra pokróccal is, hogy egyikben sem szenvedjen hiányt a rét népe.

Programokból sem lesz hiány: a játékok mellett lesz „Kerekpokróc beszélgetés" a modern társasjátékokról, a szerencsések pedig számos remek társasjátékot is nyerhetnek a helyszíni sorsoláson. A program hivatalosan 14.00-19.00 óra között tart, persze utána is érdemes maradni a füvön még néhány partira.