Hányféle Otthonteremtési támogatás érhető el Magyarországon? 3 gyermek vállalásával mekkora támogatásra számíthat egy fiatal házaspár egy nettó 40 millió forint értékű új otthon vásárlásakor? Mikor nyújthat segítséget az Otthonfelújítási kölcsön? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszolva megkaphatja a pontos és naprakész információkat, ha kitölti az oldal alján található Otthonteremtő Kvízünket.

Ha pedig bővebb információra van szüksége a támogatásokkal kapcsolatban, akkor próbálja ki a csalad.hu Családtámogatási kalkulátorát.

A novemberben indult Családtámogatási kalkulátor segítségével bárki megtudhatja, hogy melyek a jelenlegi élethelyzetéhez és a jövőbeni terveihez leginkább illeszkedő támogatási formák. Ehhez pedig mindössze néhány olyan alapvető kérdésre kell válaszolnia, mint hogy „Házas, élettársa van, vagy egyedülálló?” „Hány gyermeket nevel?” „Szeretne-e a jövőben gyermeket vállalni?” „Rendelkezik saját tulajdonú lakással? Milyen otthonnal kapcsolatos tervei vannak?”.

A Családtámogatási kalkulátor rendszerében mind a 35 igénybe vehető állami családtámogatási forma megtalálható, csoportokba rendezve. A hiteles, szakértők által összeállított tájékoztatókban részletesen olvashat a támogatási formákra vonatkozó szabályokról és feltételekről is.

A Családtámogatási Kalkulátort kitöltheti itt: https://csalad.hu/kalkulator/

(illusztráció: Shutterstock)