Online konferencia a családokról - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Online konferencia a családokról

csalad.hu
2021. jan. 14. 14:43
Támogatások, kedvezmények

Online konferenciát szervez a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) és a Századvég Politikai Iskola Alapítvány az Európa Projekt család kérdéskör kutatási eredményeinek bemutatása kapcsán.

Az eseményen nyitóbeszédet mond Novák Katalin családokért felelős miniszter, majd köszöntőt mond Barthel-Rúzsa Zsolt, a Századvég Politikai Iskola Alapítvány Kuratórium elnökhelyettese, és Fűrész Tünde, a KINCS elnöke.

Dr. Pillók Péter, a Századvég Politikai Iskola Alapítvány Társadalomtudományi Kutatócsoportjának igazgatója bemutatja az Európa Projekt család kérdéskör kutatási eredményeit.

Ezután a kutatási eredmények kapcsán kerekasztal-beszélgetésen vesz részt dr. Molnár Balázs, a KINCS stratégiai és koordinációs elnökhelyettese, Dr. Pillók Péter, Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója és Nagy Anna, az Egyszülős Központ elnöke.

A rendezvény 2021. január 19-én, kedden 11:00 órától lesz. A vírushelyzetre való tekintettel az eseményt közönség nélkül rendezik, amelyet azonban a KINCS Facebook oldalán élőben közvetítenek és a konferencia ugyanitt később is visszanézhető.

(illusztráció: Shutterstock)