A Családbarát Magyarország Központ 2019 óta ítéli oda a Családbarát Hely tanúsító védjegyet munkahely és szolgáltatóhely kategóriában olyan  proaktív vállalkozásoknak, szervezeteknek, amelyek elkötelezettek a családbarát szemléletű működés iránt, alkalmazkodnak a családos munkavállalók speciális élethelyzeteihez, egyben személyre szabott támogatást nyújtanak nekik. 

A Családbarát Hely tanúsító védjegy programban eddig összesen 2543 céget/szervezetet auditáltunk, melynek köszönhetően 359 598 fő munkavállaló dolgozhat családbarát munkahelyen. 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a munka és magánélet közti egyensúly megtartásáért, valamint a dolgozói juttatások, szervezeti szolgáltatások, családtámogatás, vállalati rendezvények és közösségépítés, továbbá a fizikai és mentális egészség támogatása érdekében tett erőfeszítéseiért vált méltóvá a  Családbarát Munkahely tanúsító védjegyre. A rangos elismerést Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár, valamint Bartos Andrea, a Családbarát Magyarország Központ ügyvezető igazgatója  adta át Papp Dánielnek, az MTVA vezérigazgatójának a vállalat családi napján.

Hornung Ágnes beszédében elmondta, hogy a kormányzat minden eszközzel igyekszik támogatni a családokat és a társadalomban erősíteni a családbarát szemléletet. Hozzátette: a több mint 30 intézkedésből álló sokrétű családtámogatási rendszer egyik alappillére a munka és magánélet közötti egyensúly megteremtésének elősegítése - egyebek mellett a bölcsődei férőhelyek bővítésével, pályázatokkal, családbarát fejlesztések ösztönzésével és a családokért végzett munka elismerésével.

Papp Dániel kiemelte, hogy az MTVA nagy hangsúlyt fektet arra, hogy nemcsak a műsorkészítésben, hanem a napi működésben is érvényre juttassa a család fontosságát. A közmédia televíziós, rádiós és online csatornái a szórakoztatáson túl a hagyományos családi értékekre, valamint ezek megőrzésére hívják fel figyelmet, valamennyi korosztályt megszólítva

A Családbarát Magyarország Központ a Védjegy Program keretében a feltételrendszer teljesítéséhez ingyenes tanácsadói szolgáltatást is kínáltovábbá a Védjegyhez kapcsolódó képzéseket, tréningeket szervez a tanúsításra jelentkező vállalatok, szervezetek számára.