A tanúsítványt Annus Gábor, a Családbarát Magyarország Központ családtámogatási és stratégiai igazgatója adta át Győri Tündének, a cég ügyvezető – és HR igazgatójának. 

A Gentherm nemzetközi autóipari nagyvállalatként mára 14 ezer munkavállalóval van jelen a világ 14 országában. Hűtő-fűtő, hőkontrol és kényelmi termékek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Pilisszentiváni telephelyük több mint 30 éve működik, jelenleg közel 400 főt foglalkoztatnak. Céljuk, hogy a Gentherm csoport részeként régiós pénzügyi, logisztikai és termékfejlesztési központtá váljanak.  

Az esemény keretében a Családbarát Magyarország Központ  védjegy szakértője, Fábián Ildikó Aranka  Jó gyakorlat megosztó workshopot is tartott, „Családbarát munkahelytől a munka és a magánélet összehangolásáig vezető út” címmel.

Emellett Horák Gyöngyi, a Magyar Suzuki Kft. senior HR project specialistája és Bári Maja Margaréta, az újHÁZ Informatikai és Szolgáltató Kft HR generalistája mutatták be a cégeik családbarát programjait.