Több mint hat hete, hogy a családok jelentős része önkéntes karanténba vonult. Van, aki unaloműzésből, mások kényszerűségből ragadtak fakanalat. Aki eddig nem volt konyhatündér, most az is süt-főz, hogy garantált legyen a vírusmentesség. De vajon mikor lesz kedvünk és elég bátorságunk ahhoz, hogy kiüljünk egy étterem vagy egy kávézó teraszára egymástól másfél méterre?
Mit vacsorázzunk? Nem könnyű kérdés, hiszen szeretnénk mindenki kedvére tenni, de fontos, hogy gyorsan elkészíthető ételt adjunk a családnak. Íme pár ötlet, hogyan tegyük változatossá a vacsoraasztal kínálatát.
Szeretjük a friss kenyeret. A tegnapit már nem annyira, a tegnapelőtti pedig sokszor a kukában landol. Pedig finomságok készíthetők a szikkadt péksüteményekből! Ráadásul időt és pénzt is megtakarítunk azzal, ha nem járunk minden nap a boltba. Íme pár ötlet, mit kezdjünk a megmaradt kenyérrel.
A jó öreg bundáskenyérnél nincs ízletesebb reggeli, a gyerekek is imádják! Finom gyümölcsteával maga a tökéletes napindító, viszont a hagyományos ízek mellett még számos sós és édes verziója létezik ennek a klasszikus finomságnak. Most mutatunk néhány izgalmas kombinációt!