csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: családban élni
Több gyermek, biztosabb jövő

Több gyermek, biztosabb jövő

2021. júl. 11. 10:55, Családban élni jócall_made

A magyar emberek a családban, a gyermekekben látják a jövőt, és úgy gondolják, ha több gyermek születne Magyarországon, az megoldást jelentene nemcsak a népesedési, hanem a környezeti problémákra is – derül ki a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) Népesedési Világnap alkalmából megjelent közleményéből.

„Újra kell tanulnunk az apaságot”

„Újra kell tanulnunk az apaságot”

2021. jún. 24. 5:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Nem túlzás, „történelmi múltja” van annak, hogy az apák meghatározó szerepet játszanak a gyermeknevelésben és a család stabilitásában, a szakember mégis úgy véli, ezt a témát nem lehet elégszer körbejárni. A modern apaság kapcsán szó esett „várandós férfiakról”, a levetett cipő-effektusról, meg a C- és D-vitaminról is. Léder László pszichológussal beszélgettünk.

Dolhai Attila: „Imádom, hogy lányos apuka vagyok”

Dolhai Attila: „Imádom, hogy lányos apuka vagyok”

2021. márc. 8. 6:00, Interjúkcall_made

Bár a lányai kamaszként már sokkal kevésbé bújósak, mint ahogy ő azt szerető édesapaként igényelné, mi több, lassan az udvarlókkal is számolnia kell, mégis boldogan és elégedetten tölti a mindennapjait a számára legfontosabb négyfős hölgykoszorúban, és semmiért sem adná ezt az áldásos helyzetet. Dolhai Attilával, a Budapesti Operettszínház művészével a nemzetközi Nőnap apropóján beszélgettünk.