A mi kis családunk - Sipos család - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

A mi kis családunk - Sipos család

csalad.hu
2020. dec. 9. 16:00
Iskolást nevelünk

Vállalkozás, 4 gyerek, különórák, pörgés és rengeteg feladat. Ők a Sipos család, akik most lehetőséget kapnak arra, hogy mindannyian kicsit kikapcsolódhassanak, és igazi laza család legyenek. Vajon kibírják egy napig telefon nélkül, ki tudnak lépni a mókuskerékből? Kiderül A mi kis családunk e heti epizódjából.

A Sipos család Balatonalmádiban él, saját vállalkozásuk egy tea manufaktúra, a napi hajtás közben persze ott vannak a gyerekek, a két nagyobb már a kisebbek körüli feladatokban is részt vesz, és szaladnak a különórákra, edzésekre.

A mi kis családunk legújabb epizódjában úgy döntenek, hogy egy napra az elfoglalt família helyet cserél egy könnyedebb életvitelű családdal. A szülők kettesben tölthetnek pár órát a Balaton közepén. Luca, a legnagyobb lány pedig végre kap egy kis énidőt a tesók nélkül, úgy, hogy a kisebbekre egy baráti anyuka vigyáz. Ezután közös program következik: egy családi Ki mit tud?-ban vesznek részt, ahol mindenki elengedheti magát és remekül szórakozik.

Az epizód arra hívja fel a figyelmet, hogy bár egy kis rákészülést igényel, de lehet szabad pillanatokat szervezni a legnagyobb rohanásban is.