Az idei évben a Klub „Fáradhatatlanul a frontvonalban” címmel tett közzé felhívást olyan nők erkölcsi és anyagi elismerése céljából, akik a COVID-19 járvány idején bátran, kitartóan és példamutató módon helytálltak azokon a területeken, amelyek működése kiemelkedő fontosságú volt a járvány terjedésének lassítása, a betegség megelőzése-kezelése, a járvány negatív hatásainak csökkentése vagy a járvány idején az életfeltételek biztosítása érdekében.

A díjra máris számos jelölés érkezett, de annak érdekében, hogy senki ne maradjon le a lehetőségről, a jelölési határidő négy héttel hosszabb lett.

Novák Katalin, a Nők Magyarországért Klub elnöke személyesen biztat mindenkit arra, hogy saját környezetéből jelölje az arra legérdemesebbeket: “Július végéig továbbra is várjuk pályázataikat! Éljenek a lehetőséggel, és jelöljenek erre az erkölcsi és anyagi elismeréssel is járó díjra olyan hölgyeket, akiket a közvetlen, vagy tágabb környezetükből ismernek, az egészségügy, szociális ellátás, vagy az oktatás területén dolgoznak, és a vírushelyzet alatt másokat önzetlenül segítettek, támogattak, bátran, kitartóan és példamutató módon helytálltak. Ne feledjék, a hétköznapi hősök köztünk vannak: munkahelyeinken, lakóhelyünkön, vagy akár a barátaink között! Jelöljék ezeket a kivételes nőket a Nők Magyarországért díjra!” - fogalmazott a családokért felelős miniszter.

Az új jelölési határidő 2021. július 31. éjfél, a jelölés feltételeiről bővebb információ a https://www.nokmagyarorszagert.hu/dij/ oldalon található.