Július végéig lehet jelölni a Nők Magyarországért-díjra - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Július végéig lehet jelölni a Nők Magyarországért-díjra

MTI
2020. júl. 14. 11:07
Támogatások, kedvezmények

Meghosszabbították a jelölés határidejét, így július végéig lehet leadni a jelöléseket a Nők Magyarországért-díjra, amellyel a koronavírus-járvány idején helytálló nők munkáját szeretnék elismerni – közölte Novák Katalin, a Nők Magyarországért Klub alapító elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a Fidesz alelnöke azt mondta, hogy négy kategóriában – egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb – lehet jelölni azokat, akik a nehéz helyzetben saját teendőik mellett a környezetükben élőkre is odafigyeltek.

Az 5-5 millió forintos fődíjjal járó elismerésre hétköznapi, a többségnek észrevétlen emberek jelölését várják – emelte ki.

Novák Katalin a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában ismertette, hogy a jelöléskor röviden le kell írni, miért méltó a jelölt az elismerésre, és a jelölőn kívül két ajánló is kell.

A jelölés lezárása után egy szakértői bizottság előszűrést végez, és a klub tagjai is javaslatot tesznek, de a nyertest közönségszavazással döntik el – tette hozzá.

A díj bejelentéséről korábbi cikkünkben részletesebben olvashat.