A könyv a párkapcsolatokkal és a családdal kapcsolatban a mostani, lelkileg is igen megterhelő időszakban iránymutatást és egy kis lelki töltekezést adhat azoknak, akik kézbe veszik.

Hol a boldogság mostanában? – teszi fel az emberiség a lét örök kérdését. Amióta világ a világ, nemzedékek sora fürkészi a választ, ám a kiegyensúlyozott párkapcsolatnál még senki nem tudott jobb feleletet adni. A kötet szerzőpárosa, Kopp Mária és férje, Skrabski Árpád tudományos és emberi kíváncsisággal nézték, kutatták a világot, és közben keresték azt, amit annyian: hogy lehetünk boldogok? A kutatás eredménye pedig „A boldogságkeresés útjai és útvesztői” című könyv.

Család és párkapcsolat

A sorok között választ kaphatunk, mit tehetünk azért, hogy olyan családunk, párkapcsolatunk legyen, amelyre mindig is vágytunk. A kötet öt évvel ezelőtt is nagy siker volt, ezért a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) idén vállalta, hogy a L’Harmattan Kiadóval és a Kopp Mária által alapított Három Királyfi Három Királylány Alapítvánnyal együttműködve újra kiadja azt.

Kopp Mária orvosként és pszichológusként is azt vallotta, hogy a test és a lélek csak együtt vizsgálható teljességben. Az egészség forrása mindkét összetevő megfelelő működése, és ehhez – Magyarországon mindenképp – az egyik legfontosabb alapot a család biztosítja. Azt vallotta, hogy a boldogság nem egy állapot, hanem tevékeny haladás a céljaink felé vezető úton. „A boldogságkeresés útjai és útvesztői” ebben próbál meg segítséget nyújtani a fiataloknak és az időseknek, a családosoknak és az egyedülállóknak, nőknek és férfiaknak.

A könyv tudományos megalapozottsággal vizsgálja az életközösségeket, a női és férfi szerepeket, a családot és az életminőséget meghatározó és befolyásoló tényezőket. A maga lényeglátásával, tudományos ismeretterjesztő, ugyanakkor lélekemelő, kincset érő gondolataival mindenkihez szól és mindenkit megérint.

„A boldogságkeresés útjai és útvesztői” kapható a legnagyobb könyvesboltokban és megrendelhető online.

Online könyvbemutató: www.facebook.com/events/196264085382297