csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: vlog

Bárdosiék: Babaháj?

2020. szept. 25. 14:24, Blogokcall_made

Jaj, de édes ez a kicsi, milyen szép kis hurkái vannak! – halljuk gyakran dicsérően ismerősöktől, de biztos, hogy olyan jó dolog a babaháj? Bárdosiék legújabb videójukban azt fejtegetik, miért is van az országban ennyi elhízott kisgyerek.

Bárdosiék: Tesztoszteron és porszívó

2020. szept. 18. 14:00, Blogokcall_made

Hagyomány kontra modernizáció, szokások és napi szükségletek. Egy komolyan megosztó témával jelentkezünk Bárdosiék legújabb vlogjában. Kíváncsiak vagyunk ezúttal az önök véleményére is, mit gondolnak: léteznek klasszikus férfi és női szerepek a családban?

Bárdosiék: Gyermeki kreativitás

2020. szept. 11. 14:00, Blogokcall_made

Bizony, a gyerekek időnként olyan csodadolgokat képesek produkálni, hogy a saját szüleik is csak szájtátva nézik: ezt honnan tudja? Hol tanulta? Sankónak is sikerült alaposan meglepnie a felmenőit, ahogyan ez kiderül a Bárdosiék legújabb epizódjából.

Bárdosiék: Kölcsöngyerekek sátorban

Bárdosiék: Kölcsöngyerekek sátorban

2020. júl. 31. 14:00, Blogokcall_made

A gyerekeknek hatalmas élmény és kaland, ha feldobunk egy szekrény aljában porosodó kétszemélyes sátrat a kertben, amiben a nyaralás alatt aludhatnak – mondta Bárdosi Sanyi, aki legújabb videójukban felidézte hasonló emlékeit gyerekkorából.

Bárdosiék: Minket is felneveltek valahogy!

Bárdosiék: Minket is felneveltek valahogy!

2020. júl. 17. 14:00, Blogokcall_made

Higgyük el, jó az öreg a háznál – ezzel ajánlják mindenki figyelmébe Bárdosiék az unokás-nagyszülős vakációkat. Ami igazából tripla haszon: élvezik a nagyszülők, hogy végre az unokákkal lehetnek, boldogok a gyerekek, hogy kicsit kikerülnek a szülők rabságából, és örülnek a szülők. De miért is? Kiderül a házaspár nyaralós különkiadásának újabb epizódjából.