csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: vlog

Bárdosiék: Szakáll, fagyi, Brad

2020. okt. 30. 15:00, Blogokcall_made

„Nem szoktam fodrászhoz járni, mert egy igazi férfi nem bajlódik ilyenekkel” – vallja Sanyi határozottan. Néhány másodperccel később azonban elállt a szava, majd pedig dalra fakadt. Hogy miért, kiderül a Bárdosiék második évadának legfrissebb epizódjából.

Bárdosiék: Köszönési kisokos

2020. okt. 23. 14:00, Blogokcall_made

Biztos nem gondolnák, de van még valami, amit a kitartáson, a csapatszellemen, az egészséges versengésen túl a sportból meg lehet tanulni: ez pedig a köszönés. Következzen a Bárdosi házaspár-féle köszönési kisokos!

Bárdosiék: Jól szeretsz?

2020. okt. 16. 14:00, Blogokcall_made

Egy simogatás, puszi, kedves szó vagy éppen egy apró meglepetés – rengeteg módja van annak, hogy kifejezzük szeretetünket a társunk felé. Gond csak akkor adódik, ha a kereslet és a kínálat nem találkozik: vagyis a párunk egy meghitt ölelésre vágyna, de az őszinte szeretet jeleként egy szép zománcozott fazekat adunk neki ajándékba. Vajon mi Bárdosiék szeretetnyelve? Kiderül a népszerű házaspár legújabb vlogjából.

Bárdosiék: Apa a testőröm

2020. okt. 9. 14:00, Blogokcall_made

Maja tütüzik, nyakláncozik, csatozik, és mindent szeret, ami rózsaszín és egyszarvú – mesél kislányáról Ildi. Más vajon Ildi és Sanyi szerint lányt nevelni, mint fiút? Kiderül a Bárdosiék legújabb epizódjából.

Bárdosiék: Lányok, fiúk

2020. okt. 2. 14:00, Blogokcall_made

A kisfiúk az édesanyjukba, a kislányok az édesapjukba szerelmesek. E köztudott felállás alól Bárdosiék sem kivételek: Ildinek Sankó, Sanyinak pedig Maja mondja el minden nap a varázslatos szót, hogy „szeretlek”. A házaspár legújabb vlogjában azt fejtegeti, hogy vajon másképp kell-e nevelni egy fiú és egy lány gyermeket.