csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #élelmiszer
Csokoládé zöldteával?
Csokoládé zöldteával?
2020. júl. 7. 12:52, Életmódcall_made
Mi történik, ha a kakaó összetevőinek jótékony hatását kombináljuk a zöldtea, a rozmaring vagy a zsálya kedvező tulajdonságaival? Ezt kutatják a Szent István Egyetem Gabona- és Iparinövény Technológia Tanszékén. Július 7-e a csokoládé világnapja.
Támad az óriás szalmonella!
Támad az óriás szalmonella!
2019. dec. 18. 8:05, Életmódcall_made
Innovatív eszköz segítségével fordul a fiatalok felé a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, hogy felhívja a figyelmet az élelmiszer-biztonság fontosságára.
Biztonságosak a magyar bébiételek
Biztonságosak a magyar bébiételek
2019. okt. 24. 6:58, Életmódcall_made
A biztonságot a világ egyik legszigorúbb szabályozása és a megszokottnál is gyakoribb ellenőrzés garantálja. Az elmúlt évek vizsgálatai egyetlen alkalommal sem találtak olyan csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt élelmiszert, amelyik a megengedettnél nagyobb mértékben tartalmazott valamilyen idegen anyagot.
Mérjük meg, mennyi élelmiszert pazarlunk!
Mérjük meg, mennyi élelmiszert pazarlunk!
2019. okt. 21. 13:57, Életmódcall_made
Önkéntesek jelentkezését várja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), hogy kiderüljön, változott-e a magyar háztartásokban az élelmiszerpazarlás mértéke. Az idén novemberben zajló felmérés elsődleges célja a 2016-os adatok frissítése – fejtette ki a hivatal közleményében.
Ötven tonna élelmiszer vonult át Budapesten
Ötven tonna élelmiszer vonult át Budapesten
2019. okt. 16. 13:58, Életmódcall_made
Több mint ötven tonna, 20 magyar és nemzetközi cégtől érkezett, rászoruló családoknak szánt ételadományt szállított keresztül Budapest belvárosán egy teherautókonvoj szerdán az élelmezési világnap alkalmából.