Tisztelt Érdeklődő!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. nem indít több kerekasztal beszégetést. Csoportjaink lezárultak, jelentkezést már nem tudunk fogadni.

A kerekasztal-beszélgetések a meghívott szakemberek – pályaorientációs és pályaválasztási tanácsadó, pszichológus, HR szakember, a szakmai kamara és valamely vállalkozás képviselője –tapasztalatainak megosztásával segítik, hogy a pályaválasztási döntésben érintettek, tanulók és szülők rálássanak arra, hogy a pályaorientáció, mint szerteágazó terület, milyen lehetőségek szerint szerveződik ma Magyarországon, milyen változások határozzák meg, milyen jövőbeli trendekre célszerű felkészülni.

A közös beszélgetés a munkaerőpiac változásainak, az oktatási rendszer átalakulásának áttekintése mellett, a pályaorientációs folyamat támogatási lehetőségeire és a döntéselőkészítéshez szükséges tájékozódási pontok meghatározására fókuszál.

A kerekasztal-beszélgetés négy meghívott szakemberrel 90–120 perces időtartamban valósul meg, maximum 40 fő részvételével. A pódiumbeszélgetést követően a hallgatóság (közönség) kérdéseket tehet fel.

KIKNEK AJÁNLJUK?

Általános és középiskolai tanulóknak és szüleiknek, gondviselőiknek, nagyszülőknek, akik további tájékozódási pontokat szeretnének kapni a pályaválasztási döntéselőkészítéshez.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

kepzes@csalad.hu

1134 Budapest, Tüzér u. 33-35.