KÉPZÉSEK A GYERMEKEK NAPKÖZBENI ELLÁTÁSÁNAK TERÜLETÉN

1. BÖLCSŐDÉBEN, MINI BÖLCSŐDÉBEN INTÉZMÉNYVEZETŐI KÉPZÉS (felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó támogatott egyéb képzés)

Nyilvántartásba vételi száma: E-001720/2017/D003

A felnőttképzés célja, hogy az intézményvezetőket felkészítse a minősítő vizsgával, minősítési eljárással kapcsolatos speciális vezetői feladatok ellátására.

Kiknek ajánljuk?

Intézményvezetők, bölcsődevezetők, helyettesek, szakmai vezetők.

2. BÖLCSŐDEI DAJKA TANFOLYAM

A bölcsődei dajka tanfolyam célja olyan kisgyermekellátást segítő munkatárs képzése, akinek alapvető feladata – a környezet rendjének, tisztaságának megteremtése, a kisgyermeknevelő zavartalan munkavégzéséhez szükséges tárgyi feltételek előkészítése – emellett képes a kisgyermeknevelő iránymutatásával szükség szerint közreműködni a gyermekek felügyeletében, gondozásában.

Kiknek ajánljuk?

Azon személyeknek, akik bölcsődei dajka munkakör betöltésére jogosító képesítést szeretnének szerezni és aktív munkaviszonyuk van bölcsődében vagy mini bölcsődében.

3. BÖLCSŐDEI SZOLGÁLTATÁST NYÚJTÓ SZEMÉLY RÉSZÉRE SZERVEZETT TANFOLYAM

A tanfolyam célja a résztvevőket arra felkészíteni, hogy a munkahelyi bölcsődében, családi bölcsődében a számára megfelelő nappali felügyeletet, nevelést, gondozást, étkeztetést és foglalkoztatást tudjanak biztosítani.

Kiknek ajánljuk?

A munkahelyi bölcsődében, családi bölcsődében nevelési-gondozási feladatokat ellátni kívánó személyek, akik megfelelnek a jogszabályban meghatározott feladatellátási feltételeknek.

4. KIEGÉSZÍTŐ KÉPZÉS A BÖLCSŐDEI SZOLGÁLTATÁST NYÚJTÓ SZEMÉLY RÉSZÉRE

A tanfolyam ráképzést nyújt azon személyek részére, akik a szolgáltatói feladatokra az új képzési rendelet hatályba lépése előtt az ESzCsM rendeletben meghatározott tanfolyamot eredményesen elvégezték. A képzés célja, hogy felkészítse a szolgáltatást nyújtó személyeket, illetve a koordinátorokat az új képzési rendeletben meghatározott elvárásoknak.

Kiknek ajánljuk?

A munkahelyi bölcsődében, családi bölcsődében nevelési-gondozási feladatokat ellátó szolgáltatást nyújtó személyeknek, valamint koordinátoroknak, akik az ESzCsM rendeletben meghatározott tanfolyamot korábban eredményesen elvégezték.

5. NAPKÖZBENI GYERMEKFELÜGYELET SZOLGÁLTATÁST NYÚJTÓ SZEMÉLY RÉSZÉRE SZERVEZETT TANFOLYAM

A napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást biztosító személyek részére szervezett tanfolyam célja a résztvevők felkészítése a családban nevelkedő gyermekek – a tanév végéig szóló – megfelelő nappali felügyeletének, nevelésének, gondozásának, foglalkoztatásának és étkeztetésének életkori sajátosságokhoz igazodó, balesetmentes biztosítására.

Kiknek ajánljuk?

A napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatásban nevelési-gondozási feladatokat ellátni kívánó személyeknek.

6. KIEGÉSZÍTŐ KÉPZÉS A NAPKÖZBENI GYERMEKFELÜGYELET SZOLGÁLTATÁST NYÚJTÓ SZEMÉLY RÉSZÉRE

A képzés ráképzést nyújt azon személyek számára, akik a szolgáltatói feladatokra az új képzési rendelet hatályba lépése előtt az ESzCsM rendeletben meghatározott tanfolyamot eredményesen elvégezték. A képzés célja, hogy felkészítse a szolgáltatást nyújtó személyeket, illetve a koordinátorokat az új képzési rendeletben meghatározott elvárásoknak.

Kiknek ajánljuk?

A napközbeni gyermekfelügyeletben nevelési-gondozási feladatokat ellátó szolgáltatást nyújtó személyeknek, valamint koordinátoroknak, akik az ESzCsM rendeletben meghatározott tanfolyamot korábban eredményesen elvégezték.

Tovább a meghirdetett képzésekhez >>>