Sikeres a rászoruló gyermekek megsegítéséért indított kampány - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Sikeres a rászoruló gyermekek megsegítéséért indított kampány

MTI
2020. jún. 3. 12:21
Támogatások, kedvezmények

Sikeres az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekek megsegítéséért meghirdetett Felhőtlen gyermekkor kampánya – mondta a kampányt saját figyelemfelkeltő akcióval segítő Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete kedden az M1 aktuális csatornán.

A szeptemberben leköszönő diplomata hozzátette: mivel az őszre halasztott Ultrabalatonon már nem tud részt venni, szervezett egy akciót, amellyel adománygyűjtésre buzdít. Ismert közéleti személyekből álló futóláncot indított, akikkel gyermeknapig teljesítették a Balaton-körnek megfelelő 220 kilométert.

A nagykövet a felkért futók között említette Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt és Bogdán Ádám válogatott labdarúgót.

– Az elmúlt két hónapban a koronavírus miatt nagyon sokan kerültek nehéz helyzetbe, ezért is kiemelten fontos most a rászorulók segítése – hangsúlyozta Iain Lindsay.

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója a műsorban arra hívta fel a figyelmet, hogy a www.segelyszervezet.hu oldalon még mindig lehet támogatni a rászoruló gyermekek ügyét.