Jelentkezzen most!

Előadók

Prof. Bagdy Emőke
Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor. A Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Tanszékének alapítója és tanszékvezetője, az egyetem Pszichológiai Intézetének vezetője, 2010 óta professzor emeritája. Több egyetemi, pszichológia szakirány alapítója és szervezője. Tudományos munkásságának középpontjában a klinikai és mentálhigiéniai pszichológia áll. Nevéhez jelentős számú tudományos publikáció, könyv, tankönyv, többszáz hazai és külföldi szakmai fórumon elhangzott előadás kötődik. A párkapcsolatok és a pszichofitness témájában írt könyvei, cikkei, elhangzott előadásai a tudományos körökön kívül is ismertté tették a nevét, munkáival jelentős szerepet játszik a mindennapi pszichológiai kultúra fejlesztésében.
Dr. Mihalec Gábor
Párterapeuta, nemzetközi előadó és tréner, valamint számos párkapcsolati sikerkönyv szerzője. Magyarország első és eddig egyetlen tudományosan igazolt párkapcsolati tréningjének alkotója (Gyűrű-kúra). Évente 100-150 előadást tart itthon és világszerte, és párok tízezreinek segített már magasabb szintre emelni a párkapcsolatát. Munkásságáért 2018-ban a Kopp Máriáról és férjéről elnevezett „Kopp-Skrabski díjjal” tüntették ki. Több mint 25 éve él boldog házasságban feleségével, Dórival. Két gyermekük van, Viktor és Boglárka.
Prof. Németh Erzsébet
A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán szerzett logopédus, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen pszichológus végzettséget. Pszichológia tudományból PhD-zett, kommunikáció tudományból habilitált. A Budapesti Metropolitan Egyetem egyetemi tanára. 32 éve oktat a felsőoktatásban. Kutatási területe: megkésett beszédfejlődés korai fejlesztése, kommunikációs készségfejlesztés és képzés, külső ösztönzők alkalmazásának pedagógiai dilemmái, a pénzügyi kultúra: tudás, attitűd, viselkedés Rendszeresen publikál rangos hazai és nemzetközi folyóiratokban kommunikáció, szociálpszichológia, oktatási-nevelési és pénzügyi kultúra témákban. Két gyermeke és hat unokája van (a hatodik még az anyaméhben cseperedik).
Frivaldszky Edit
Az Emberi Méltóság Központ igazgatója. Gyermekei születése előtt tanárként dolgozott, miután angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanári képesítését, majd közgazdász diplomáját kézhez kapta. Több mint tíz évvel ezelőtt a krízisbe jutott kismamák megsegítése érdekében barátaival megalakították az Együtt az Életért Egyesületet. Továbbhaladva az élet- és családvédelem útján hat évvel ezelőtt indították el az Emberi Méltóság Központot, amelyen keresztül nemzetközi szinten képviselik a magyar családokat és mutatják fel az emberi élet értékét. 2012-ben az Egy közülünk európai polgári kezdeményezés magyar szervezője volt, 2015-ben az AnyaApaGyerekek kezdeményezés európai vezetőjévé választották. 2013-ban életvédő munkájáért a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.
Dr. Papp Miklós
Görögkatolikus lelkész, nős, 3 leány édesapja. A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán tanít morálteológiát, szívügye a döntéshozatal, az életvezetés etikája. Papként, férjként, apaként és teológusként a családi élet elmélete és gyakorlata is összefonódik benne, melyről hivatásának érzi, hogy tanúságot tegyen tudományos munkáiban és személyes előadásaiban is. A főiskolán alapított Családteológiai Intézet vezetője, a családi élet interdiszciplináris kutatásával foglalkozik. Elsősorban a pszichológia, a teológia és az etika tudományterületek együttműködésén fáradozva számtalan előadást tart pszichológusokkal a családi élet különböző területeiről.
Skrabski Fruzsina
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője. Édesanyjától, Kopp Máriától örökölte ezt a feladatot. Hisz abban, hogy ez a mozgalom az ország egyik legerősebb civil szervezete lesz, hiszen a kívánt gyermekek megszületése hitvallása szerint olyan szerethető gondolat, hogy egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Korábban újságíróként, majd bloggerként dolgozott és producerként készített dokumentumfilmeket. Mozgalmuk legutóbbi kezdeményezése a babazászló felhívás volt, mely nagy érdeklődést váltott ki országszerte. Egy kislány boldog édesanyja.
Vágó Piros
Rádiós műsorvezetőként ismerik sokan, de emellett nő, anya, társ. Saját bevallása szerint anyukaként kapta, kapja élete legszebb és egyben legnehezebb feladatait. Hiszi, hogy elsősorban Embert nevelünk, és csak azután lányt avagy fiút.
* A játékszabályzatot itt olvashathatja el: https://csalad.hu/csaladban-elni/jatekszabalyzat-lanyneveles-regisztracio