EMMI: Kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a pedagógusok - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

EMMI: Kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a pedagógusok

EMMI
2020. okt. 5. 9:30
Támogatások, kedvezmények

A pedagógusok kiemelkedő hivatás- és felelősségtudattal, maximális elkötelezettséggel végzik mindennapi munkájukat a társadalom jövőjét jelentő gyermekek nevelésében és oktatásában – írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményében. Idén a koronavírus-járvány miatt még nagyobb felelősség hárult rájuk, és ők ebben a helyzetben is, mind a tavasszal bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend idején, mind szeptembertől az oktatás hagyományos formában történő újraindítását követően kiemelkedő teljesítményt nyújtottak és nyújtanak.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nagyrabecsülését fejezi ki minden pedagógusnak és az őket segítő kollégáiknak. Ezekben a hetekben különösen nagy szükség van a pedagógusok és a szülők együttműködésére annak érdekében, hogy a járvány elleni védekezés az óvodákban és az iskolákban is eredményes legyen.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezúton is köszönetét fejezi ki a pedagógusoknak a fegyelmezett, felelősségteljes együttműködésért! Fontos, hogy az óvodapedagógusok, gyógypedagógusok, tanítók, tanárok továbbra is nagy gondot fordítsanak a járványügyi szabályok betartására az egészség megőrzésének és az oktatás-nevelés zavartalanságának érdekében. A pedagógusok világnapja alkalmából oktató és nevelőmunkájukhoz sok örömet és nagyon jó egészséget kívánunk! – zárul a tárca közleménye.

(fotó: Krizsán Csaba/MTI)