CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Mediterrán ebéd
Piros kosara
2019. aug. 12. 6:35
Gasztronómia
Padlizsán, spenót, polenta – ez az alapja egy egészséges, ízgazdag és egyszerű ételnek, ami garantáltan a kedvencek közé kerül majd, hiszen néhány alapanyag segítségével igazán finom mediterrán ebédet varázsolhatunk az asztalra. Íme Piros kosarának legújabb gyöngyszeme!


Hozzávalók (2 személyre):

  • 1 fej fokhagyma
  • 1 tk olívaolaj
  • 1/2 csirkemellfilé vagy 1 kisebb egész
  • só, bors ízlés szerint
  • 1/2 csésze kukoricadara
  • 1 csésze víz/csirkealaplé
  • 1 csésze nem édesített növényi tej
  • só, bio ételízesítő
  • 1 tk kacsa-/libazsír
  • 1 csipet kakukkfű
  • 2-3 dkg rizsliszt
  • 1/2 dl száraz fehérbor
  • 2 jó nagy marék spenótlevél
  • 1 ek olívaolaj

A tálaláshoz sült, marinált padlizsánszeletek, koktélparadicsom.