2019-02-23 19:00:00 Csángó Bál a Millenáris parkban

Kórusok Téli Éjszakája

2019. Február 9. - 2019. Február 9.

Hangot a térnek, hangot a TÉLnek!

Másodízben kerül megrendezésre a népszerű nyárindító fesztivál kistestvére, a Kórusok Téli Éjszakája. Télen, a már zord szabadtéri helyszín helyett a meleg hangulatú és barátságos MagNet Közösségi Ház ad otthont a rendezvénynek.

A „Hangot a térnek- hangot a télnek!” szlogen értelmében minden teret meg lehet tölteni hangokkal minden időben, legyen az egy köztér a Palotanegyedben vagy egy épület belső tere.

A szervezők hagyományteremtőnek szánják e téli programot: céljuk, hogy a kórusmuzsikát kedvelő és énekelni vágyó közönség a szürkébb hónapokban se maradjon hangok nélkül. A MagNet Közösségi Ház pedig szívesen ad teret az ilyen közösségi rendezvényeknek.

6 koncertteremben, 37 koncerten közel 200 torokból csendül fel az ének ezen az egész estés kulturális eseményen! Az est folyamán ismét lesz közös daltanulás, valamint a nyárról már jól ismert és elmaradhatatlan záródal-éneklés, amely a végső akkordja lesz a téli programnak is. A fesztivál külön erre az alkalomra írt hivatalos záródalát énekelhetik együtt a jelenlévők.

A hagyományokhoz híven Éneklő utcával vezetik be a vendégeket a MagNet Közösségi Ház Belső Udvarán az erkélyekről, ezzel nyitva meg a Kórusok Téli Éjszakáját este 18 órakor. A kíváncsi közönség itt mád belehallgathat a résztvevő hazai és nemzetközi kórusok műsorába, és az érdeklődők bátran válogathatnak a sokszínű zenei svédasztal kínálta programokból. A családbarát rendezvényre várjuk a kicsiket, nagyokat, az énekelni és a hallgatni szeretőket egyaránt.