2019-05-30 00:00:00 Bondoró Utcaszínház Fesztivál Kapolcson

Ösztöndíjprogram a Design Terminaltól

Idén is elindítja a Design Terminal az innovatív vállalkozások képzését, üzleti kapcsolataik bővítését, globális piacra lépésüket segítő V4 Startup Force ösztöndíjprogramot a cseh UP21, a lengyel MIT Enterprise Forum CEE és a szlovák CAMPUS partnerekkel a Visegrádi Alap támogatásával - közölte a Design Terminal.

A tájékoztatás szerint március 31-ig lehet jelentkezni a program honlapján.

Közölték, a négy - országonként egy-egy - nyertes csapatot a jelentkező V4-es startupok közül választják ki, akik több mint kéthetes, térítésmentes vállalkozásfejlesztésen vehetnek részt a májusban induló programban.

A Design Terminal vezetésével megvalósuló ösztöndíjprogram május 6-án Budapesten indul, amelyet 10 napos körút követ a további három visegrádi fővárosban, a startupok találkoznak a helyi üzleti és startup ökoszisztéma képviselőivel. A csapatok fejlesztésében a régió legjobb szakemberei közreműködnek, bemutatkozhatnak a térség vezető nagyvállalatainak - írják a közleményben.

Tájékoztatásuk szerint a Design Terminal Magyarország küldetése az üzleti tehetséggondozás, valamint a vállalkozói kultúra és az innovációs ökoszisztéma fejlesztése. Az innovációs ügynökség számos nagyvállalattal is együtt dolgozik.

(MTI)