2018-12-15 00:00:00 Adventi Forgatag Tokajban

Jégkorong meccsek várják a családokat hétvégén

Lengyelország, Olaszország és Japán válogatottját fogadja a magyar férfi felnőtt jégkorongválogatott november 10. és 12. között a Roland Divatház 4 Nemzet Torna keretében.

November második hétvégéjén a magyar csapat sorrendben Lengyelország, Olaszország, végül pedig Japán ellen lép a jégre. A délutáni, nem magyar érdekeltségű mérkőzéseket ingyen lehet megtekinteni.

Pénteken 19 órakor az évek óta az egyik legnagyobb riválisnak számító Lengyelország lesz a magyar csapat ellenfele. A Magyar Jégkorong Szövetség 90. születésnapját ünneplő szeptember 30-i rendezvényen 5-1-re felülmúlta a magyar csapat a lengyeleket. A piros-fehérek alighanem a revans reményében érkeznek Budapestre.

Szombaton este hétkor az A-csoportból frissen kiesett olaszokkal játszik a magyar csapat, és az áprilisi világbajnokságon is ellenfeleik lesznek. A két csapat utoljára a 2015-ös világbajnokságon találkozott, amikor 4:1-re nyert a magyar csapat. Azóta mindkét válogatott megjárta az A-csoportot, és mindketten szeretnének újra visszajutni.

Japán válogatottja hosszú évekig stabil A-csoportos csapat volt, de nemrég a Divízió 1/A csoportból is kiestek, ahová nem sikerült áprilisban visszajutniuk. A korábbi edzőt lecserélték, új stáb és átalakított kerete van az ázsiai együttesnek. Sikerre éhes fiatalok kezdik meg a harcot a japán hoki nimbuszának visszaállítása érdekében. A vasárnapi mérkőzés 18 órakor kezdődik.

A magyar csapat mérkőzéseire a törzsszurkolói szektorba kedvezményesen, 1.200 forintért lehet jegyet venni. Ezúttal is lesz családi szektor, ahová a felnőttek 2.500, a gyermekek – 14 éves korig – 1.000 forint ellenében vehetnek jegyet, a 6 év alattiak számára továbbra is ingyenes a belépés, ha ölben ülnek. A gyermekek számára - a Magyar Jégkorong Szövetség 90 éves születésnapját ünneplő szeptember végi rendezvényéhez hasonlóan - játszóházat biztosít a verseny idején a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft.

Azon szurkolók, akik az MJSZ honlapján kitöltik a kérdőívet, 20 % kedvezményt kapnak a kiválasztott jegy árából. A kérdőív kitöltése után e-mailben kapott kódot az eventim.hu és a jegyed.hu rendszereiben lehet felhasználni. Minden kód egy jegy megvásárlásához nyújt kedvezményt.

 

A torna programja:

November 10. péntek

15:30 Japán - Olaszország

19:00 Magyarország - Lengyelország

November 11. szombat

15:30 Lengyelország - Japán

19:00 Magyarország - Olaszország

November 12. vasárnap

14:30 Lengyelország - Olaszország

18:00 Japán - Magyarország

(Család.hu)