2019-06-22 00:00:00 Két nap a tudatosabb vásárlásért

8. Gyerek ARC pályázat: “Együtt rágunk, együtt nevetünk"

Táblagépért, rollerért vagy családi állatkerti belépőért, az idei gyerek ARC pályázat kifejezetten 6 és 14 év közötti gyermekeknek szól.

Hogyan pályázhatsz?

- Minden pályaműhöz külön jelentkezési lapot kell benyújtanod. Tehát annyi jelentkezési lapot kell kitöltened, ahány pályaművet beküldesz.

- A pályázati kiírás végén megtalálod a jelentkezési lapot. Ha szükséges, a kitöltéshez kérd tanárod, szüleid segítségét!

- A kitöltött jelentkezési lapodat szülőd vagy gondviselőd feltétlenül írja alá a megfelelő helyen!

- Művedet és jelentkezési lapodat helyezd egy A4-es borítékba és küldd el postai úton az ARC-nak, a 1583 Budapest, Pf. 33. címre!

A pályázat beérkezési határideje: 2016. április 15. péntek (Kérjük, néhány nappal korábban add postára a pályázatod, hogy időben megérkezzen hozzánk!)

Értékelés, díjazás

A beérkező pályaművek közül az alkotásban megnyilvánuló kreativitást, az alkalmazott technikai kivitelezés gondosságát, valamint a kiírt témának megfelelő tartalom ötletes megfogalmazását mérlegelve egy minimum öttagú zsűri választja ki a kiállítás anyagát. A pályázat kiírói felhatalmazzák a zsűrit, hogy az előzőek figyelembevételével, de a saját maguk által megállapított szempontrendszer alapján tetszésük szerint válasszanak pályamunkákat a kiállítandó művek közé, valamint tetszésük szerint ítéljék oda a meghirdetett díjakat.

A pályaműveket korosztály szerint két kategóriában zsűrizzük: 6-9 és 10-14 éves korosztály. Mindkét korosztályban az első 3 helyezettet értékes nyereménycsomaggal jutalmazzuk. A zsűri által kiválasztott legfeljebb 70 alkotást felnagyítjuk, kinyomtatjuk és óriás méretben kiállítjuk 2016. május 21-június 20-ig, Budapesten.

A zsűri névsorát 2016. április 15-től olvashatjátok a www.arcmagazin.hu site-on.

A kiállításra bekerült pályaművek listája 2016. május 10-től tekinthető meg a www.arcmagazin.hu oldalon.

Díjátadás

A díjátadásra a megnyitó napján, 2016. május 21-én, szombaton kerül sor Budapesten. A nyerteseket és kiállítókat előre értesítjük a díjátadó pontos időpontjáról és helyszínéről.

Díjak: 6-9 éves korosztály1. díj- Tablet, roller és ajándékcsomag az Orbit felajánlásával- 1 alkalomra szóló családi belépőjegy a Fővárosi Állatkertbe a Fővárosi Állat- és Növénykert felajánlásával- 1 pár Crocs papucs a Crocs magyarországi képviselője, az OverBrands felajánlásával (tranzitshop.hu)- Művészeti könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával- Bluppo! Mókatárs mesepuff a Blup! felajánlásából- Mindenki tud rajzolni c. könyv a Scolar Kiadó felajánlásával

2. díj- Fényképezőgép, gördeszka és ajándékcsomag az Orbit felajánlásával- 1 alkalomra szóló családi belépőjegy a Fővárosi Állatkertbe a Fővárosi Állat- és Növénykert felajánlásával- 1 pár Crocs papucs a Crocs magyarországi képviselője, az OverBrands felajánlásával (tranzitshop.hu)- Művészeti könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával- Mindenki tud rajzolni c. könyv a Scolar Kiadó felajánlásával

3. díj- Digitális rajzpad, görkorcsolya és ajándékcsomag az Orbit felajánlásával- 1 alkalomra szóló családi belépőjegy a Fővárosi Állatkertbe a Fővárosi Állat- és Növénykert felajánlásával- 1 pár Crocs papucs a Crocs magyarországi képviselője, az OverBrands felajánlásával (tranzitshop.hu)- Művészeti könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával- Mindenki tud rajzolni c. könyv a Scolar Kiadó felajánlásával - Mindenki tud rajzolni különdíj- Mindenki tud rajzolni csomag (Mindenki tud rajzolni, Mindenki másmilyen, Mi hiányzik? című könyvek, egy Mindenki tud rajzolni póló valamint egy, a Scolar kiadó által felajánlott könyvcsomag)

Díjak: 10-14 éves korosztály

1. díj- Tablet, roller és ajándékcsomag az Orbit felajánlásával- 1 alkalomra szóló családi belépőjegy a Fővárosi Állatkertbe a Fővárosi Állat- és Növénykert felajánlásával- 1 pár Crocs papucs a Crocs magyarországi képviselője, az OverBrands felajánlásával (tranzitshop.hu)- Művészeti könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával- Bermuda babzsákfotel http://blup.hu/termekek/babzsakfotel/felnott/bermuda/ a Blup! felajánlásával- Mindenki tud rajzolni c. könyv a Scolar Kiadó felajánlásával

2. díj- Fényképezőgép, gördeszka és ajándékcsomag az Orbit felajánlásával- 1 alkalomra szóló családi belépőjegy a Fővárosi Állatkertbe a Fővárosi Állat- és Növénykert felajánlásával- 1 pár Crocs papucs a Crocs magyarországi képviselője, az OverBrands felajánlásával - Művészeti könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával- Mindenki tud rajzolni c. könyv a Scolar Kiadó felajánlásával

3. díj- Digitális rajzpad, görkorcsolya és ajándékcsomag az Orbit felajánlásával- 1 alkalomra szóló családi belépőjegy a Fővárosi Állatkertbe a Fővárosi Állat- és Növénykert felajánlásával- 1 pár Crocs papucs a Crocs magyarországi képviselője, az OverBrands felajánlásával (tranzitshop.hu)- Művészeti könyvcsomag a Vince Kiadó felajánlásával- Mindenki tud rajzolni c. könyv a Scolar Kiadó felajánlásával Mindenki tud rajzolni különdíjMindenki tud rajzolni csomag (Mindenki tud rajzolni, Mindenki másmilyen, Mi hiányzik? című könyvek, egy Mindenki tud rajzolni póló valamint egy, a Scolar kiadó által felajánlott könyvcsomag)

A kiállításon a legtöbb pályaművel szereplő iskola díjaSMART TV az ORBIT felajánlásával Az ORBIT vállalja, hogy az iskola 30 tanulóját (+ 3 kísérőt) a Budapesten megrendezendő Gyerek ARC kiállítás megnyitójára/díjátadójára utaztatja.

A további pályázati feltételek itt olvashatók!