Rólunk

A Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBM) a családok megerősítését, a magyar társadalom családbarát szemléletének elmélyítését ösztönző nonprofit gazdasági társaság. A CSBM e vízió szolgálatában jelenleg három nagy uniós projektet valósít meg.

A Családbarát Hely tanúsító védjegy a Családbarát ország (EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001) projekt keretén belül a pályázó munkahelyeket minősíti a családbarát szempontok szervezeten belüli, míg a szolgáltató helyeket a családbarát szempontok szervezeten kívüli megvalósulása szerint. Egy szervezet mindkét kategóriában: munkahelyként és szolgáltató helyként is pályázhat.

A minősítés elnyerése a szervezet családbarát szempontok iránti elkötelezettségéről hiteles bizonyítékul szolgál. Az elnyert tanúsítással jelentősen megnő a munkahelyek munkaerőt megtartó és munkaerőt vonzó képessége, a szolgáltató helyek tekintetében pedig nagymértékben hozzájárul az adott szolgáltatás piaci sikerességéhez.

A Családbarát Hely tanúsító védjegy rendszerének kidolgozásakor és az elbírálás szempontjainak meghatározásakor szakembereink arra törekedtek, hogy a pályázó szervezetek működésével kapcsolatban minden fontos pont feltárásra kerüljön, mely a szervezet családbarát szemléletét tükrözi. Az online felületen kitöltött pályázatokat 60 napon belül értékeljük, pozitív elbírálás esetén pedig munkatársaink személyesen is felkeresik Önöket, hogy útmutatásaikkal tovább segíthessék szervezetüket a családbarát szemlélet elmélyítése terén.

Eredményes pályázást kívánunk!