csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: ünnep
„Az emberi élet immunrendszerének központja a család”

„Az emberi élet immunrendszerének központja a család”

2020. máj. 15. 10:02, További hírekcall_made

Biztos vagyok abban, hogy ebben a rendkívül megterhelő időszakban is a gyermekeink, a családunk a legfőbb energiaforrásunk: értük és velük érdemes küzdeni – mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke videóüzenetében, amellyel a Családok Nemzetközi Napja alkalmából köszöntötte a családokat.

Hétezer gyerek ünnepelte az Erzsébet-karácsonyt a cirkuszban

Hétezer gyerek ünnepelte az Erzsébet-karácsonyt a cirkuszban

2019. dec. 13. 14:09, Erzsébet táborokcall_made

Több mint hétezren nézhették meg a Fővárosi Nagycirkusz Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mese című előadását december 11. és 13. között az Erzsébet-karácsony keretében – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken az Erzsébet-karácsony záróeseményén a Fővárosi Nagycirkuszban.

Gránit Oroszlán díjat kapott több férfi példakép

Gránit Oroszlán díjat kapott több férfi példakép

2019. nov. 21. 10:15, További hírekcall_made

Magyarország legnagyobb férfiközössége, a Férfiak Klubja idén már harmadjára osztotta ki a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat. A győztesek Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és Felelős üzletember példakép kategóriában elegáns és egyben megható gálaünnepségen vehették át az elismeréseket. A kitüntetéssel olyan férfiakat emeltek ki, akik a jövő generációit építik, akik élen járnak az értékek örökítésében, példamutatásban, nevelésben.