csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #támogatottautóvásárlás
Nagycsaládos autóvásárlás: ha lejár a határozat...

Nagycsaládos autóvásárlás: ha lejár a határozat...

2020. aug. 10. 9:00, Családvédelmi Akciótervcall_made

Teljes eljárásban zajlik az elbírálás, ha egy igénylőnek lejár a pozitív elbírálásáról szóló határozata azelőtt, hogy megérkezett volna a jármű? Ezt korábbi támogatásként fel kell tüntetni az újabb igénylésnél a formanyomtatványon? Mi történik akkor, ha egy támogatással vásárolt autón megrongálódik a családbarát matrica? Többek közt ilyen kérdésekre válaszol a szakértőnk.

Több mint 4 ezer nagycsalád vett autót lízingszerződéssel

Több mint 4 ezer nagycsalád vett autót lízingszerződéssel

2020. aug. 5. 13:48, 4. Nagycsaládosok autóvásárlási támogatásacall_made

Több mint 15 ezer hétüléses autót már át is vettek a nagycsaládosok a program indulása óta eltelt egy évben, és ehhez 35 milliárd forintot biztosított a kormány – idézte az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleményét a Magyar Nemzet. Az év első felében mintegy nyolcezer darab hétüléses személyautó került magánszemélyekhez.

Már 100 ezer család vette igénybe a Családvédelmi Akcióterv támogatásait

Már 100 ezer család vette igénybe a Családvédelmi Akcióterv támogatásait

2019. dec. 27. 9:05, Családvédelmi Akciótervcall_made

Már közel 100 ezer család igényelte a júliusban indult Családvédelmi Akcióterv valamelyik támogatását. Az intézkedések közül a babaváró kölcsön és a nagycsaládosok autóvásárlási programja a legnépszerűbb, de sokan élnek az otthonteremtést segítő kedvezményekkel is. Január 1-jén két új elemmel bővül az akcióterv: életbe lép a nagyszülői GYED és a legalább négygyermekes édesanyák személyi jövedelemadó-mentessége. A kormány a családtámogatások további bővítését tervezi.