csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: EMMI
Jelentősen javultak a koraszülöttek életesélyei

Jelentősen javultak a koraszülöttek életesélyei

2020. nov. 17. 13:19, További hírekcall_made

Nagyobb eséllyel élhetnek egészséges, teljes életet az igen kis súllyal született gyermekek Magyarországon. Az utóbbi évtizedben országos lefedettségűvé vált az intenzív koraszülött-ellátó rendszer, és átlagosan 36 százalékkal javultak az újszülöttek túlélési esélyei – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Koraszülöttek világnapján.

EMMI: Kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a pedagógusok

EMMI: Kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a pedagógusok

2020. okt. 5. 9:30, További hírekcall_made

A pedagógusok kiemelkedő hivatás- és felelősségtudattal, maximális elkötelezettséggel végzik mindennapi munkájukat a társadalom jövőjét jelentő gyermekek nevelésében és oktatásában – írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményében. Idén a koronavírus-járvány miatt még nagyobb felelősség hárult rájuk, és ők ebben a helyzetben is, mind a tavasszal bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend idején, mind szeptembertől az oktatás hagyományos formában történő újraindítását követően kiemelkedő teljesítményt nyújtottak és nyújtanak.

Kiállítások és előadások a nappalinkban

2020. okt. 2. 12:36, További hírekcall_made

Az online térbe belépve új szolgáltatásokat ízlelgethetünk: virtuális múzeum, virtuális kiállítás, online pályázat, online szakmai nap, podcast, streaming. A virtuális tartalomszolgáltatás legnagyobb előnye, hogy mindenki számára egy kattintással elérhető a sokszínű magyar kultúra. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma összegyűjtötte a lehetőségeket, amelyek közül válogathatnak az érdeklődők.