csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: EMMI
EMMI: Kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a pedagógusok

EMMI: Kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a pedagógusok

2020. okt. 5. 9:30, További hírekcall_made

A pedagógusok kiemelkedő hivatás- és felelősségtudattal, maximális elkötelezettséggel végzik mindennapi munkájukat a társadalom jövőjét jelentő gyermekek nevelésében és oktatásában – írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményében. Idén a koronavírus-járvány miatt még nagyobb felelősség hárult rájuk, és ők ebben a helyzetben is, mind a tavasszal bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend idején, mind szeptembertől az oktatás hagyományos formában történő újraindítását követően kiemelkedő teljesítményt nyújtottak és nyújtanak.

Kiállítások és előadások a nappalinkban

2020. okt. 2. 12:36, További hírekcall_made

Az online térbe belépve új szolgáltatásokat ízlelgethetünk: virtuális múzeum, virtuális kiállítás, online pályázat, online szakmai nap, podcast, streaming. A virtuális tartalomszolgáltatás legnagyobb előnye, hogy mindenki számára egy kattintással elérhető a sokszínű magyar kultúra. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma összegyűjtötte a lehetőségeket, amelyek közül válogathatnak az érdeklődők.

A korai felismerés segítheti az emlődaganat gyógyítását

A korai felismerés segítheti az emlődaganat gyógyítását

2020. okt. 1. 11:59, További hírekcall_made

A nők emlődaganatos megbetegedése a vezető halálokok közé tartozik Európában. Hazánkban rosszindulatú emlődaganat miatt évente több mint 2300 nő veszti életét, és közel 8300 új esetet diagnosztizálnak – hívta fel a figyelmet a megelőzés fontosságára az Emberi Erőforrások Minisztériuma a mellrák elleni küzdelem világnapján.

Mindenki tehet a betegek biztonságáért

Mindenki tehet a betegek biztonságáért

2020. szept. 17. 10:46, További hírekcall_made

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szeptember 17-dikét a Betegbiztonság világnapjának nyilvánította. A most zajló koronavírus-járványban a betegbiztonság növelésének fontos része az egészségügy felkészítése, valamint az állampolgárok tudatos, felelős magatartása, az óvintézkedések betartása – emlékeztetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma.