csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: CSOK-kölcsön
CSOK-támogatás

CSOK-támogatás

2021. márc. 9. 16:25, CSOK-kölcsöncall_made

A Családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) a gyermeket nevelő vagy vállaló családok részére biztosított vissza nem térítendő állami támogatás, új otthon vásárlására, építésére vagy használt otthon vásárlására, bővítésére, korszerűsítésére (utóbbi csak kistelepülésen).

Novák: az otthonteremtés a családtámogatások egyik legfontosabb eleme

Novák: az otthonteremtés a családtámogatások egyik legfontosabb eleme

2020. dec. 20. 11:04, Otthonteremtési Programcall_made

Ha van munka és biztos fedél a családok feje fölött, sokkal nagyobb lehet a biztonságérzetük, a fiatalok pedig bátrabban mernek gyermeket vállalni, családot alapítani akkor, ha tudják azt, hogy van egy lakás, egy otthon, ahová a gyermek megszülethet - hangsúlyozta a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Az Otthonteremtési Program részletei

Az Otthonteremtési Program részletei

2020. nov. 5. 16:34, Otthonteremtési Programcall_made

Január 1-jével elindul Magyarország legnagyobb otthonteremtési programja. Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter elmondta, mindenkinek lehetőséget szeretnének adni arra, hogy saját tulajdonú otthonban várhassák, nevelhessék gyermekeiket. Az 5 pontból álló program elemei közül eddig az 5%-os lakásáfáról, valamint a CSOK-ot felvevők új lakásának illetékmentességéről jelent meg törvényjavaslat.