csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: krízis
Az erőszak semmire sem megoldás!

Az erőszak semmire sem megoldás!

2019. okt. 2. 12:05

Gyorshívó gomb és térképes tájékoztató is segíti azokat a bántalmazottakat, vagy ismerőseiket, akik letöltik a Kapcsolj egyből! projekt telefonos applikációját. Egyebek mellett erről is szó volt azon a tájékoztatón, amelyet Az erőszakmentesség világnapján tartott a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. Bejelentették azt is: a csalad.hu portálon elindult az a blog, amelyen történeteket olvashatnak az érdeklődők ebben a témában.

Pásztor Anna: Kiabálni, tiltakozni, a legvégsőkig harcolni!

Pásztor Anna: Kiabálni, tiltakozni, a legvégsőkig harcolni!

2019. okt. 2. 10:00, Kríziskezelő szolgálatok fejlesztése /EFOP - 1.2.4./call_made

Az Anna and the Barbies énekese, Pásztor Anna lesz a kapcsolati erőszak áldozatainak segítő Kapcsolj egyből! projekt arca. Hosszas zaklatás után egy rajongója nemrég az énekesnő életére akart törni. Pásztor Anna szerint az mentette meg, hogy ahol csak lehetett beszélt a félelméről, és mert segítséget kérni. Ezt a küzdést tanácsolja mindenkinek, akit fenyegetnek vagy bántanak.

Mindent a Kapcsolj egyből! projektről

Mindent a Kapcsolj egyből! projektről

2019. aug. 26. 14:08, Kríziskezelő szolgálatok fejlesztése /EFOP - 1.2.4./call_made

Tudta, hogy nem csak a fizikai erőszakot tekinti a jog bántalmazásnak? És azt, hogy a szexuális célú kizsákmányolás (prostitúció) mellett a munkacélú kizsákmányolás (csicskáztatás) is büntetendő? A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. négyéves kiemelt projektjében a telefonos krízisszolgálatok fejlesztésével segíti a kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem áldozatait.

Ki őrzi meg az őrzőket?

Ki őrzi meg az őrzőket?

2019. júl. 16. 10:32, Kríziskezelő szolgálatok fejlesztése /EFOP - 1.2.4./call_made

A lelki elsősegély telefonszolgálatok munkatársai számára rendezett országos találkozót a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. A konferencia hallgatósága olyan témákban informálódhatott, mint az önkéntes segítők mentálhigiénés egészségének megőrzése, a kiégés elkerülése, megelőzése, a relaxációs technikák szakmai szintű felhasználása.