Ingyenesen olvashatunk elektronikus könyveket - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Ingyenesen olvashatunk elektronikus könyveket

2020. márc. 27. 15:21
Programajánló

Romantika, kaland, mesék, mesés klasszikusok és ajánlott olvasmányok – 200 elektronikus könyvet ajánl fel a Kossuth Kiadó, amelyet szabadon letölthet bárki.

Adj magadnak egy esélyt, hogy a bezártságban is jól érezd magad!

Karinthy Frigyes: Notesz

„Pech. Már megint nem ütöttem meg a főnyereményt! Ez is csak velem történhetik meg.

Rizspor. Milyen fájdalmas arccal ül az a szép nő ott a kávéház túlsó felén! Madonnaarc kár, hogy olyan erősen be van meszelve. Malter Dolorosa.

Amerikai újságírás. (Minden öt percben új kiadás.) Mr. White leugrott az 526-ik utca 8-as számú házának huszonkilencedik emeletéről. Lapzártakor a hetedik emeletnél tart.”

Cindy Woodsmall: Ha fáj a szív

Az e-könyv újdonságok között a hagyománytisztelő amish közösségben élő tizenhét éves Hannah arra készül, hogy szakítson a Régi Rend szigorú szabályaival. Ezután szóbeszédeken alapuló, koholt vádakkal árasztják el, és rádöbben, hogy nemcsak a családban és a közösségben változik meg a helyzete, de annak az embernek a szívében is, akit szeret.

Hangoskönyv

Hiányosan öltözött, titokzatos fiatalember tűnik fel az egzotikus trópusi üdülőparadicsom legelegánsabb szállodájában. Kisvártatva relytélyes gyilkosság történik, valamint kitör egy "bubópestisjárvány". A Vesztegzár a Grand Hotelben az egyik legismertebb Rejtő-regény: a vérbeli krimi és a szerző utánozhatatlan humorának legjobb egyvelege. Nevessünk!

200 e-könyv ingyenesen olvasható itt.