Az ingyenes programokon bárki részt vehet, a szervezők 900 fánkot fognak majd kiosztani, a gyerekek pedig különböző értékes ajándékokat is nyerhetnek.

A rendezvényt a nagyszabású jelmezverseny fogja indítani, amelyre már most jelentkezhetnek kicsik és nagyok is, szüleikkel egyetemben. A bemutatott jelmezeket Dombóvári Vanda műsorvezető, Lajtai Kati énekesnő és Lovász László műsorvezető alkotta zsűri fogja értékelni, győztes pedig kihirdetnek egyéni és csoportos kategóriában is. Az egyéni nyertes jutalma egy Xbox játékkonzol lesz az Euronics jóvoltából.

A csoportos verseny győztes csapata 2 és fél órát tölthet majd el a Csupakaland élménypark NERF pályáján, emellett megterített asztalon várja majd őket mindenféle finomság. A további helyezetteknek sem kell üres kézzel távozniuk, rengeteg különdíjat és ajándékot nyerhetnek majd ők is.

A jelmezverseny lezárta után pedig a szervezők az Auchan felajánlásával 900 fánkot osztanak majd szét a résztvevők között, végül pedig a Kolompos Együttes ad koncertet. Jelentkezni a savoyapark.farsang@gmail.com címen lehet február 7-ig, 12 óráig.

A Farsangi Minifesztivál Facebook-eseményét ide kattintva érheti el.