csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: vallás
Isten éltessen, Magyarország!

Isten éltessen, Magyarország!

2020. aug. 20. 8:00, Életmódcall_made

Augusztus 20. az egyik legrégibb magyar ünnepnap. Amellett, hogy Szent István király napja, a keresztény magyar államalapításra is emlékezünk ilyenkor, de volt idő, amikor az aratást, az új kenyeret, vagy éppen a szocialista alkotmányt ünnepeltük. Hát akkor hogy is van ez?

Én akkor is szeretlek téged!

Én akkor is szeretlek téged!

2020. ápr. 29. 14:00, Interjúkcall_made

Vannak témák, amelyek mindig aktuálisak, mindenkit érintenek, mindenkinek kedvesek, mégsem tudunk eleget róluk. Karl Melinda református lelkésszel a legkülönlegesebb érzésről, a szeretetről beszélgettünk.

György-Rózsa Sándor: A szívem-lelkem soha nem válik meg a szülőföldemtől

György-Rózsa Sándor: A szívem-lelkem soha nem válik meg a szülőföldemtől

2020. febr. 21. 6:00, Interjúkcall_made

Legtöbbet az Operettszínházban játszik, ám most az önkéntes szereplőket toborzó, Passió 2020 című darabban Jézus szerepére készül György-Rózsa Sándor. A csalad.hu-nak adott interjúban arról is beszél: a vallás és a hit sokat jelent számára, mint ahogy az is, hogy Erdélyben született. Párjával, gyermekeivel Szentendrén él, de székelyföldi barátaival elválaszthatatlan kapocs köti össze.

Adjunk hálát a nap végén!

Adjunk hálát a nap végén!

2020. jan. 15. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

És ez nemcsak azok számára fontos, akik imában teszik ezt meg! A közös áhítat egybegyűjti a családot, közben egymásra figyelünk, jobban megismerjük a másikat, ráadásul lenyugtatja, lecsendesíti körülöttünk a nyüzsgő világot.