csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #turizmus
Kihagyhatatlan hazai panorámák
Kihagyhatatlan hazai panorámák
2020. júl. 19. 8:00, Életmódcall_made
A magyarországi kilátók reneszánszukat élik mostanában, a hosszú bezártság után pedig különösen jó úticélnak számítanak. Kedvcsináló következik kisgyerekeseknek, idősebbeknek és bevállalós baráti társaságoknak, Molnár Attila idegenvezető segítségével.
Adventi vásár Debrecen szívében
Adventi vásár Debrecen szívében
2019. nov. 25. 14:38, Életmódcall_made
Már megnyílt a debreceni Kossuth téren és a Piac utcán a Debreceni Adventi Vásár, amely szerethető közösségi térben, egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal, lélekmelegítő forralt italokkal várja a karácsonyra készülőket.
Mi a közös a Tökfesztiválban és a Lúdas Matyiban?
Mi a közös a Tökfesztiválban és a Lúdas Matyiban?
2019. júl. 24. 12:44, Életmódcall_made
A Mecseki hegység északi részén, Baranya és Tolna megye határán helyezkedik el a Baranyai Hegyhát. Csendes, nyugodt és rengeteg látnivalót tartogat az érdeklődőknek. Ám mégsem ismerjük ezt a mesébe illő domborzati adottságokkal rendelkező térséget és programjait igazán.
Megújulnak a turistaházak
Megújulnak a turistaházak
2019. júl. 17. 9:58, Életmódcall_made
Közel hatszázmillió forintos kormányzati támogatással húsz turistaház újul meg idén – derült ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának tájékoztatásából. Dömötör Csaba egy írásbeli kérdésre válaszolva idézte fel, hogy 2010 óta jelentős szemléletváltás történt az ökoturisztika területén – adta hírül a Magyar Nemzet.
Az egyéni karaktert keresik a turisták
Az egyéni karaktert keresik a turisták
2019. júl. 10. 6:08, Életmódcall_made
Aranykorát éli a magyarországi turizmus. 2010 óta évről-évre egyre több külföldi választja utazási célul hazánkat, de a magyarok utazási kedve is növekvő tendenciát mutat. Az egyéni karaktert, a különbözőséget, a lokális értékeket és a tematikusságot keresik a mai turisták.