csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: takácsbence
Pápai Joci: „Köszönettel tartozom a sorsnak”

Pápai Joci: „Köszönettel tartozom a sorsnak”

2020. máj. 6. 14:00, Interjúkcall_made

Ne nézz így rám – ha jól emlékszem, ez volt az első slágere. Utána pedig ember legyen a talpán, aki követni tudja nem csak a slágerek, de a rajongók és a szakma elismeréseit is. Mert Pápai Joci korunk emblematikus zenei előadója, akit mindenki szeretne szóra bírni, megállítani, posztolni vele… miközben az ő napja is csak 24 óra, az otthonlét pedig még nagyobb szerénységre intette.

Mindent bele bogrács

Mindent bele bogrács

2020. máj. 2. 8:00, Apajegy(zet)call_made

Magyarország szerintem a tízmillió bográcsozni (is) és grillezni (is) tudó országa. Magam is adófizető állampolgárként ebbe a kategóriába tartozom. De, mint minden főzésnél/sütésnél, a titok itt is az előkészületekben rejlik. Hát íme az én híres paprikás-krumplim, avagy a mindent bele…

Itt lesz május 5.-e

Itt lesz május 5.-e

2020. máj. 1. 11:00, Apajegy(zet)call_made

Még bele sem merültünk, még meg sem hemperegtünk benne, de már a végét várjuk, a végét látjuk. Vagy inkább – és ezt nagyon komolyan írom – reméljük. De vajon fel vagyunk-e készülve arra, hogy milyen lesz az életünk, amint visszazökken a „régi” kerékvágásba?

Karanténba zárt férfilét

Karanténba zárt férfilét

2020. ápr. 28. 14:00, Apajegy(zet)call_made

Lehet, hogy nem leszek népszerű. Nem is akarok. Így erősen 40 árnyékában van, hogy számot vetek, van, hogy morgolódok és van, hogy csak kiírom magam. Most éppen az utóbbi, a „megváltozott férfilétemet” féltve.