csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: tábor
A táborozás erősít

A táborozás erősít

2019. júl. 19. 13:36, Életmódcall_made

Fontos, hogy a fiatal korosztály meg tudja magát erősíteni közösségében, magyarságában és kereszténységében - mondta el a közmédiának az egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár a felvidéki szervezésű Kaptár - keresztény ifjúsági találkozó programjaira látogatva.

„Olyan, mint egy szerető nagycsalád” – életkép a cserkészeknél

„Olyan, mint egy szerető nagycsalád” – életkép a cserkészeknél

2019. júl. 19. 5:15, Életmódcall_made

Csupa élmény, játékok, táborok, természetjárás, sport és vagányság egybe gyúrva egy életformává – erről szól a cserkészet. A Magyar Cserkészszövetség kommunikációs vezetője, Réder Kristóf a csalad.hu-nak elmondta: az a cél, hogy a gyermekek és fiatalok olyan talpraesett, életrevaló, vallásos, elkötelezett felnőttekké váljanak, akik aktív és természetszerető életet élnek, és a hétköznapi teendők mellett szánnak időt önmaguk fejlesztésére is.

Szorong a gyermek a táborban?

Szorong a gyermek a táborban?

2019. júl. 11. 8:00, Iskolást nevelünkcall_made

A gyermekek különbözően élik meg a szülőktől való elszakadást. Vannak, akik szinte zökkenőmentesen beilleszkednek az új környezetbe az óvodában, mások pedig hosszas, akár hónapokig is tartó procedúra után kezdik csak feltalálni és jól érezni magukat az új környezetben. Az első ottalvós táborozás is hasonlóan nagy mérföldkő a gyermekek életében. Annak érdekében, hogy ez minél jobban sikerüljön, érdemes rá körültekintően felkészülni.