csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: színház
Apatigris a kamerán innen és túl

Apatigris a kamerán innen és túl

2021. ápr. 20. 5:00, Interjúkcall_made

Valószínűleg kevesen gondolnák, hogy az ország egyik legnépszerűbb színésze élete meghatározó időszakaként tartja számon a Műegyetemen eltöltött éveket. A szívének érezhetően kedves nosztalgiázás közben persze aktuális munkáiról is beszélgettünk Scherer Péterrel. Aztán tettünk egy kitérőt a Balatonhoz, ráadásul biciklire pattantunk, merthogy Pepének nem a hivatása az egyetlen szenvedélye.

„A színház szabadságot ad”

„A színház szabadságot ad”

2021. márc. 27. 9:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Március 27-e a Színházi Világnap. Ebből az alkalomból mesél a gyermekelőadások jótékony hatásairól a csalad.hu-nak Révész Renáta Liliána pszichológus, gyásztanácsadó és meseterapeuta, aki nemcsak klienseinek ajánlja, hanem maga is nagyon kedveli a mesedarabokat.

„A házasság a legjobb dolog a világon” - beszélgetés Pindroch Csabával és Verebes Lindával

„A házasság a legjobb dolog a világon” - beszélgetés Pindroch Csabával és Verebes Lindával

2021. febr. 11. 6:00, Interjúkcall_made

A magánéletük sosem volt nyitott könyv, és ez vélhetően a jövőben sem lesz másképp. Valószínűleg ezért is működik ilyen jól a házasságuk. No meg azért, mert a népszerű színészpár folyamatosan rendben tartja és gondosan csinosítgatja azt a bizonyos „szobát”. Verebes Lindával és Pindroch Csabával a Házasság hete apropóján beszélgettünk a nélkülözhetetlen alappillérekről, a mozgalmas mindennapokról és a család fontosságáról.

Halász Judit: A család együttléte teszi ünneppé a karácsonyt

Halász Judit: A család együttléte teszi ünneppé a karácsonyt

2020. dec. 24. 6:00, Interjúkcall_made

Idén decemberben a megszokottnál jóval csendesebben telnek a napjai, ami sok szempontból elszomorítja. A karácsonyt viszont nagyon szereti. A művésznő szívet melengetően mesélt hagyományokról és kedves gyermekkori emlékekről, no meg a szüleitől kapott útravalóról, miszerint az ünnep varázsa a szeretteinkkel töltött pillanatokban rejlik. Halász Judittal beszélgettünk.