csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: siker
“Ez a gól az egész családnak örök élmény marad”

“Ez a gól az egész családnak örök élmény marad”

2021. aug. 19. 5:00, Interjúkcall_made

A Paks melletti Dunakömlődről indult, hogy meg se álljon a világbajnoknak lőtt gólig. Egy ország ünnepelte nemzeti hősként Fiola Attilát a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, de a franciák elleni találatig kacskaringós út vezetett. A családja mindig ott állt mögötte, éppen ezért volt különösen megható a szeretteivel való közös ünneplés a lelátón.

Miért csodálatos nőnek lenni?

Miért csodálatos nőnek lenni?

2021. márc. 3. 6:00, Életmódcall_made

A nőnap apropóján különböző korú és életutat bejárt, inspiráló hölgyeket kérdeztünk arról, mit jelent számukra a nőiesség, miért szeretnek nőnek lenni? Van, aki a nőben rejlő szépség és az értékek miatt örül, hogy ebbe a testbe született, míg más az anyaságot tartja a nőiesség beteljesülésének, ami azonban biztos: egytől egyik állítják, hogy nőnek lenni kiváltság!

A sikeres testvér árnyékában

A sikeres testvér árnyékában

2021. jan. 26. 6:00, Iskolást nevelünkcall_made

Megesik, hogy a féltékenység felüti a fejét egy testvéri kapcsolatban, különösen akkor, ha az egyik gyermek kiemelkedőbben teljesít a másiknál. Szabó Győzőné Magdolna pszichológust kérdeztük, mit tehetünk szülőként annak érdekében, hogy gyermekeink egyenrangú félként tekintsenek magukra.