csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: pihenés
Családi csapatépítés

Családi csapatépítés

2020. dec. 29. 15:00, Életmódcall_made

A vírushelyzet és a vele járó karantén-időszak próbára teszi a legszeretetteljesebb emberi kapcsolatokat is. A bezártságnak azonban pozitívuma is van: még jobban megismerhetjük egymást. Íme néhány kreatív ötlet, amelyek összekovácsolhatják a családot.

Csak az szeret aludni, aki tud is

Csak az szeret aludni, aki tud is

2020. dec. 29. 6:00, Életmódcall_made

A koronavírus-járvány miatti bizonytalanság, az életritmus megváltozása az alvásunkra is rányomja a bélyegét. A Magyar Alvás Szövetség elnöke ugyanakkor azt mondja, felnőtt korban is meg lehet tanulni jól aludni, a kulcs a tudatosság. G. Németh György címzetes egyetemi docenssel beszélgettünk.

Ó, te kedves énidő!

Ó, te kedves énidő!

2019. dec. 27. 9:00, Életmódcall_made

Itt az év vége, amikor egy kicsit bekuckózhatunk gondolatokba, könyvbe, társasjátékba, süteménydíszítésbe, gyertyafényes filmnézésbe. Végre élvezhetjük az énidőt!

Adventi nemek és igenek

Adventi nemek és igenek

2019. dec. 1. 9:00, Életmódcall_made

Olyan jó nézni a régi filmeket, képeslapokat, és olvasni a múlt századi történeteket, amikor karácsonyt várva az ember valóban megélhette a hosszú estéket. Akkoriban a sötét, csöndes napok lassan teltek, a munka, a kötelezettségek és a szórakozás ilyenkor alábbhagyott, az adventi várakozás és öröm egyedül a közelgő ünnepnek szólt.