csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #lakásbérlés
Sok lakás felújításra szorul
Sok lakás felújításra szorul
2019. szept. 17. 12:09, Párkapcsolatcall_made
A Magyarországon található mintegy 4,4 millió lakóingatlan kétharmada energetikai szempontból elavult, az utólagos szigetelés iránt egyre nagyobb a kereslet, de a megrendeléseket visszaveti a munkaerőhiány – közölték az MTI által megkérdezett építőipari szereplők.
Jobban megéri lakást venni, mint bérelni?
Jobban megéri lakást venni, mint bérelni?
2019. szept. 3. 11:55, Kamasz a családbancall_made
Vidéki tanulmányok esetén hosszabb távon jobban megérheti, akár hitelből is, egy kisebb lakást venni a fiataloknak. Ugyanakkor országszerte megállni látszik az albérleti díjak emelkedése.
Nem emelkednek tovább az albérletárak
Nem emelkednek tovább az albérletárak
2019. aug. 26. 5:00, Kamasz a családbancall_made
Budapesten és más egyetemi városokban (Debrecenben, Pécsen, Győrben és Miskolcon) az albérletpiacon a bérleti árak elérték a felső határt: július vége és augusztus vége között nem emelkedett a kiadó lakások bérleti díja – közölte az Ingatlan.com.
Így válasszunk biztonságos albérletet!
Így válasszunk biztonságos albérletet!
2019. júl. 29. 10:11, Kamasz a családbancall_made
Megvannak a felvételi ponthatárok, az újdonsült egyetemisták készülhetnek első szemeszterükre és indul a nagy albérletkeresés. Íme 5+1 tipp, amelyet mindenképpen érdemes megfogadni a választásnál.
Indul az albérletvadászat!
Indul az albérletvadászat!
2019. jún. 28. 12:36, Kamasz a családbancall_made
Ha nyár, akkor utazás, lazítás, pihenés. De nem azoknak a diákoknak, akik szeptemberben új egyetemen vagy főiskolán kezdik a tanulmányaikat. Július végén, miután kihirdetik a felvételi ponthatárokat, sokak számára kezdetét veszi az albérletkeresés. Mire számíthatnak? Kiderül a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb kiadványából.