csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #koronavírus
Napozási kisokos járvány idejére
Napozási kisokos járvány idejére
2020. aug. 8. 6:00, Életmódcall_made
A karatén miatt tavasszal sokan hosszú hetekig alig mentek ki a szabadba, így a bőrük nem tudott felkészülni a nyárra. A hirtelen napozás így a szokásosnál is könnyebben okoz leégést, ami köztudottan növeli a bőrdaganatok kialakulásának kockázatát. Legyünk türelmesek és fogadjuk meg a szakemberek tanácsait!
Mi ellen véd a kötelező BCG oltás?
Mi ellen véd a kötelező BCG oltás?
2020. júl. 16. 5:00, Babát várunkcall_made
Magyarországon a BCG oltást az újszülöttel együtt visszük haza, nem is kérdés, hogy beadják-e a kisbabánknak. Most, hogy a kutatók érdeklődését felkeltette a feltevés, mely szerint a koronavírusos megbetegedések enyhébb lefolyásúak voltak azokban az országokban, ahol a BCG kötelező, érdemes utánajárnunk, milyen oltásról és milyen betegség elleni védelemről is van szó.
Harsányi Gábor: „Jó lenne még valami emlékezeteset létrehozni”
Harsányi Gábor: „Jó lenne még valami emlékezeteset létrehozni”
2020. júl. 14. 14:06, Interjúkcall_made
Harsányi Gábor több mint ötven éve van a pályán, jelenleg is sokat dolgozik, és tele van szakmai tervekkel. Sőt, azt is elárulta, hogy melyik ötlete a legkedvesebb számára. A kétszeres Jászai Mari-díjas színművész édesapaként és nagypapaként örömmel mesélt a szeretteiről, a végén pedig azt is megtudtam, hogy egy egydanos feketeöves karatemesterrel beszélgetek.
Gál Kristóf: A legnagyobb bajban se veszítsük el a humorérzékünket!
Gál Kristóf: A legnagyobb bajban se veszítsük el a humorérzékünket!
2020. júl. 8. 5:00, Interjúkcall_made
Színésznek készült, Máté Gábor osztályában tanult, majd egy nagy váltással rendőr lett belőle. Nyíltan és őszintén vállalja, hogy ez a lépése rossz hatással volt a házasságára. Az Operatív Törzs tagjaként az ország kedvence lett. Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője adott interjút a csalad.hu-nak.
Mi lesz nyáron a senior klubokkal?
Mi lesz nyáron a senior klubokkal?
2020. júl. 1. 14:00, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made
Míg a nem veszélyeztetett korosztály szépen lassan visszatér hobbijaihoz és újra hódolhat kedvenc sportjainak, addig a 65 éven felüliek kétszer is meggondolják, folytassák-e a gyógytornát, vagy találkozzanak-e a nyugdíjas barátokkal, mivel a koronavírus-járvány miatt továbbra is óvatosnak kell lenniük.