csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kerékpár
A biciklizés jótékony hatásai

A biciklizés jótékony hatásai

2020. jún. 24. 14:00, Életmódcall_made

A kerékpározás napjainkban valóságos reneszánszát éli, ami nem meglepő, hiszen ez az egyik olyan sportág, amely kortól és nemtől függetlenül űzhető városban, országúton, erdőben, vagy szobabicikli segítségével akár otthon is.

Bringázzon a család!

Bringázzon a család!

2020. máj. 25. 9:09, Életmódcall_made

Kisgyermekes családoknak tervez túraútvonalat a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség. Ehhez viszont előbb a családok segítségét kérik. Összeállítottak egy kérdőívet, amelyben arra kíváncsiak, milyen fő szempontokat vegyenek figyelembe az ajánlásokhoz.

Bringára fel! Távol a vírustól

Bringára fel! Távol a vírustól

2020. ápr. 4. 10:00, Életmódcall_made

Van létjogosultsága a kerékpározásnak az otthonmaradással szemben, de a járvány miatt most fokozottan figyelni kell a folyadékbevitelre és arra, hogy senki ne terhelje túl a szervezetét. Egyebek mellett erre hívta fel a figyelmet a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség elnöke, Benyó Balázs.

Ruccanjunk le a Velencei-tóhoz!

Ruccanjunk le a Velencei-tóhoz!

2019. júl. 30. 11:49, Életmódcall_made

A Velencei-tónál nyaralni manapság menő dolog: itt a kis- és nagygyermekes család, a túrázó, a sportolni és pihenni vágyó is megélheti mindazt, amire a szabadság alatt vágyik. Nézzünk szét a környéken!

Biciklit venne? Erre figyeljen!

Biciklit venne? Erre figyeljen!

2019. júl. 1. 13:15, Életmódcall_made

Kerékpárvásárlás előtt érdemes végiggondolni, milyen terepen és ki fogja használni a kétkerekűt. Tájékozódjunk alaposan, mielőtt igent mondanánk egy olyan darabra, amibe ugyan beleszerettünk, de lehet, hogy nem lesz kényelmes a használata.