csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: karantén
Kötelező a maszk a színházakban is

Kötelező a maszk a színházakban is

2020. szept. 17. 8:00, Életmódcall_made

A kormány döntött többek között a szórakozóhelyek este 11 órakor történő bezárásáról és a koronavírustesztek hatósági árának megállapításáról, így egy tesztért semmilyen jogcímen nem lehet majd 19 500 forintnál többet elkérni – számolt be a kormányülésen hozott döntésekről Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Napozási kisokos járvány idejére

Napozási kisokos járvány idejére

2020. aug. 8. 6:00, Életmódcall_made

A karatén miatt tavasszal sokan hosszú hetekig alig mentek ki a szabadba, így a bőrük nem tudott felkészülni a nyárra. A hirtelen napozás így a szokásosnál is könnyebben okoz leégést, ami köztudottan növeli a bőrdaganatok kialakulásának kockázatát. Legyünk türelmesek és fogadjuk meg a szakemberek tanácsait!

Papadimitriu Athina: „Akkor érzem jól magam, ha a lótrágyából mehetek a flitterbe”

Papadimitriu Athina: „Akkor érzem jól magam, ha a lótrágyából mehetek a flitterbe”

2020. júl. 9. 14:00, Mindennapi örömökcall_made

Papadimitriu Athina saját bevallása szerint viszonylag könnyen átvészelte a korlátozásokkal teli tavaszi hónapokat, ezzel együtt a Jászai Mari-díjas színésznő alig várta, hogy újra színházi próbákra járhasson. Ez a vágya máris teljesült, jelenleg egy júliusi és egy októberi bemutatóra készül, azt pedig egyáltalán nem bánja, hogy munkával tölti a nyár egy részét, ha már úgysem utazhat el Hellász földjére.

Mikulás Ferenc: Örülhetnek a kismamák és az anyukák

Mikulás Ferenc: Örülhetnek a kismamák és az anyukák

2020. jún. 29. 14:00, Mindennapi örömökcall_made

Mikulás Ferenc, a magyar animációs kultúra egyik legjelentősebb alakja magától értetődő természetességgel meséli, hogy a koronavírus sem tudta megbillenteni az idén ötvenéves kecskeméti rajzfilmstúdiót. Mi több, a Prima Primissima-díjas producer azt állítja, hogy a karantén-tapasztalatok nyomán örömhírrel szolgálhat kisgyermekes munkatársainak.