csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: karácsony
Karácsony

Karácsony

2022. jan. 2. 15:00, Tóth Gabi – Kendőzetlenülcall_made

Visszatérve a karácsonyra, nagyon vártam már. Én hetekkel (talán a hónapok sem túlzás) ezelőtt elkezdtem készülődni ezekre a napokra. Több helyen el is mondtam, hogy téli mesevilágot akarok varázsolni Hanninak.

„A névnapokon mindig boldog születésnapot kívánok és fordítva”

„A névnapokon mindig boldog születésnapot kívánok és fordítva”

2022. jan. 1. 9:00, Interjúkcall_made

Ókovács Szilveszter az év utolsó napján háromszorosan ünnepel, aminek elmondása szerint nem feltétlenül örül. A különleges triplázás kapcsán, az újesztendő küszöbén gyermekkori becenevéről, emlékezetes születésnapokról, fontos szakmai aktualitásokról, valamint a munka és a nagycsalád összehangolásának kihívásairól is beszélgettünk a Magyar Állami Operaház főigazgatójával, aki azt is elárulta, melyik a kedvenc itala!

Karácsonyra tartogattam

Karácsonyra tartogattam

2021. dec. 24. 6:00, Schäffer Erzsébet: ...és akkor elmesélem... call_made

Adni sok mindent lehet: ruhát, játékot, karórát, pénzt. De kosár almát, tehénkét? Azt hogy lehet? Hát elmesélem ezt a két kis, valójában nem is karácsonyi történetemet. Vagy talán mégis? S utána velem együtt talán gyanítani fogják, hogy nem a plázák izgalmában születik az igazi ajándék. Jó, megengedem: a karácsony csodája akkora, hogy elbír sok mindent. De az igazi figyelem, a törődés, a játékosság, az idő, amit rászánunk a másik emberre, ez teszi valóságossá az ajándékunkat.