csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #ivóvíz
Vizet prédikálnak – szemléletformálás a menzákon
Vizet prédikálnak – szemléletformálás a menzákon
2019. szept. 5. 5:39, Életmódcall_made
Ősszel is folytatódik a 110 éves DRV Zrt. csapvizet népszerűsítő kampánya, ezúttal a bölcsődések, óvodások, általános és középiskolások figyelmét szeretnék felhívni a vízfogyasztás fontosságára.
Te mit teszel?
Te mit teszel?
2019. aug. 12. 15:10, Életmódcall_made
Eltelt a műanyagmentes július, és ha nem is lett teljesen hulladékmentes a világ, talán egy hangyányival kevesebb műanyagot termeltünk. A téma sokakban elindított valamit, és ez jó, mert ez volt a cél. Bár mondjuk inkább azt: ez csak a kezdet!
Csobbanjunk a jövőnkért!
Csobbanjunk a jövőnkért!
2019. júl. 3. 14:52, Életmódcall_made
Vizeink megőrzéséért a WWF Magyarország idén is közös csobbanásra hív mindenkit: július 14-én Európa-szerte tömegek ugranak az élővizekbe, amelyhez bárki csatlakozhat saját szervezésű eseménnyel.
Ha szomjas, már késő
Ha szomjas, már késő
2019. jún. 19. 8:37, Életmódcall_made
A szervezetünknek létfontosságú sok folyadékot fogyasztani, főként a nyári hőségben - nem győzik hangsúlyozni a szakemberek Az sem mindegy, hogy a folyadékpótlást hogyan oldjuk meg.
Mennyire jó az ivóvíz Magyarországon?
Mennyire jó az ivóvíz Magyarországon?
2019. ápr. 30. 12:21, Életmódcall_made
A magyarországi ivóvíz megfelel az európai átlagnak, a legtöbb vizsgálandó paraméter esetén 99-100% a megfelelőség - idézte Vargha Márta biológus, a Nemzeti Népegészségügyi Központ vízhigiéniáért felelős vezető főtanácsosának írását az MTA.hu.