csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: gyerek
Rég elfeledett gyermekjátékaink

Rég elfeledett gyermekjátékaink

2021. jan. 20. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

A hideg téli napok beköszöntével eljött a pillanat, hogy levegyük a régóta porosodó játékokat a polcról és újra életet leheljünk beléjük. A mai, okostelefonokon szocializálódott generáció számára valószínűleg ismeretlen még a jó öreg „Gazdálkodj okosan” és a „Marokkó” fogalma, de ezen könnyedén változtathatunk!

Hagyja a fűrészelést az orvosra!

Hagyja a fűrészelést az orvosra!

2020. dec. 30. 6:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Idén nem tipikus téli szezonra készülnek a gyermektraumatológiákon. A koronavírus-járvány miatt harmadannyi a szokásos, szezonális baleset. Ám a „karatén-fogságban” töltött hosszú nap után estére könnyű túlpörögni egy kisgyereknek, ez pedig már járhat sérülésekkel – tudtuk meg Dr. Varga Marcelltől, a Péterfy Kórház Baleseti Központjának gyermektraumatológusától.

Meddig jöjjön a Mikulás?

Meddig jöjjön a Mikulás?

2020. nov. 29. 9:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Az advent beköszöntével elkezdődik a visszaszámlálás az ünnepekig, a kisiskolások pedig mindenféle furfanggal próbálják rajtakapni a Télapót, képesek ébren maradni, csak hogy bizonyosságot szerezzenek a nagyszakállú létezéséről. Meddig hagyjuk őket hinni a mesevilágban vagy épp kételkedni benne? El kell egyáltalán venni tőlük ezt a csodát?