csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #fontos
Tegyük szebbé mások napjait!
Tegyük szebbé mások napjait!
2020. febr. 8. 9:00, Életmódcall_made
Mi lenne, ha azt az energiát, amit arra fecsérlünk, hogy puffogunk, elégedetlenkedünk, vagy feleslegesen konfrontálódunk másokkal, apró figyelmességekre fordítanánk?
Házasság update
Házasság update
2020. jan. 22. 10:51, Apajegy(zet)call_made
Sűrű köd és már tájékoztatási fokozatot kívánó szmog nehezedett fővárosunkra, amelyben minden ember, mint a szorgos hangya, napvilágtól napnyugtáig menetelt: vitte a gyerekeket iskolába, óvodába, bölcsibe, ment dolgozni, főzni, bevásárolni, saját szüleit ellátni, onnan a gyerekekért, különórák, sötétedésben már vacsi, fektetés és éjszakai vasalás, főzés, előkészületek és rendrakás. Ebbe a sűrű ködbe próbált beleböffenteni egy ritka ízléstelent a nők súlyáról és a házasságok megromlásának okáról valami celeb.
Egy botrány margójára…
Egy botrány margójára…
2020. jan. 22. 8:19, Rambó mamicall_made
Az anyukák többségének nincs lehetősége arra, hogy a karon ülőjét otthon hagyva lelibegjen az edzőterembe! Az első időszakban, amikor hormonok tömkelege cikázik a testedben, nem prioritás az alakformálás. Mondom ezt én, két gyermekes edzőként.
Böjte Csaba: „Mindannyiunknak szüksége van egy kiadós nagytakarításra”
Böjte Csaba: „Mindannyiunknak szüksége van egy kiadós nagytakarításra”
2019. dec. 24. 6:00, Életmódcall_made
Kedves ismerősöm húsvétkor mondta, hogy az ünnepi sonka valahogy elveszítette az ízét, de a kolbász sem az igazi... Azt válaszoltam, hogy ha megtartaná a 40 napos böjtöt, egészen biztos, hogy más íze lenne az ünnepi ebédnek. Isten drága ajándéka a nagyböjt és az advent.
"Minden szülés után hálát érzek!"
"Minden szülés után hálát érzek!"
2019. nov. 26. 6:00, Babát várunkcall_made
Dr. Bálint Balázs szülész-nőgyógyász nevét valószínűleg mindenki ismeri a szakmában, a nők többsége pedig ilyen nőgyógyászra vágyik. A természetes szülés élharcosa, szabadidejében többedmagával 150 fős cserkészcsapatot vezet. Bálint doktor kórházi szemléletváltást segítő törekvéseit nemrégiben Kopp-Skrabski díjjal jutalmazták.