csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: férfi
Háziasszony férfiak

Háziasszony férfiak

2019. aug. 30. 8:00, Apajegy(zet)call_made

Sokat gondolkodtam, lehetek-e annyira bátor, hogy leírom a mai kor férfi ideálját, szembeszállva az ősi trenddel, mely szerint: a nők feladata a családi fészek/tűzhely őrzése, nekünk pedig a zsákmány elejtése, hazavitele és a családi gazdaság működtetése.

D-vitamint a férfiaknak is

D-vitamint a férfiaknak is

2019. júl. 2. 7:50, Babát várunkcall_made

Ha eddig azt gondoltuk, hogy csak a kismamáknak szükséges odafigyelniük a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitelre, nagyot tévedtünk. A meddő párok több mint felénél ugyanis a férfiak oldalán jelentkezik a probléma, melynek egyik lehetséges oka a D-vitamin hiány.

Hogyan tudnám a páromat jól szeretni?

Hogyan tudnám a páromat jól szeretni?

2019. ápr. 24. 9:25, Párkapcsolatcall_made

Sokan álmodoznak egy tökéletes kapcsolatról, de mégis csak kevesen tesznek érte. Talán nem is tudják, mit lehetne. A pár- és családterapeuta szakértő szerint három kulcspontja van a jól működő párkapcsolatnak: a szeretet táplálása, a konfliktus kezelése és a kommunikáció.

Együtt öregszünk meg

Együtt öregszünk meg

2019. ápr. 12. 17:35, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made

2030-ra, az emberiség történetében először – eltűnik a nemek várható élettartama közti különbség. Egy brit kutatóintézet kiszámította, hogy a hölgyek és a férfiak várható élettartama egyaránt 87,5 év lesz a következő évtized végére.