csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: felmérés
Mérjük meg, mennyi élelmiszert pazarlunk!

Mérjük meg, mennyi élelmiszert pazarlunk!

2019. okt. 21. 13:57, Életmódcall_made

Önkéntesek jelentkezését várja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), hogy kiderüljön, változott-e a magyar háztartásokban az élelmiszerpazarlás mértéke. Az idén novemberben zajló felmérés elsődleges célja a 2016-os adatok frissítése – fejtette ki a hivatal közleményében.

Jobban bízunk a robotokban, mint a főnökünkben

Jobban bízunk a robotokban, mint a főnökünkben

2019. okt. 18. 6:35, Életmódcall_made

Az emberek többsége, 64 százaléka jobban bízik a robotokban, mint a feletteseiben; az Oracle és a Future Workplace legújabb felmérésből kiderül az is, hogy a mesterséges intelligencia használata egyre elterjedtebbé válik, és a munkavállalók 50 százaléka alkalmazza már valamilyen formában, amely jelentős emelkedés a tavaly mért 32 százalékhoz képest.

A család nagyobb boldogságot ad

A család nagyobb boldogságot ad

2019. okt. 11. 8:18, Életmódcall_made

A 18-25 éves fiatalok körében 68 százalék, míg a 65-75 évesek körében 69,6 százalék azok aránya, akik boldognak vagy nagyon boldognak érzik magukat. A magukat boldognak vallók között másfélszer nagyobb azoknak az aránya, akik saját bevallásuk szerint szeretetteljes családban nőttek fel – derül ki a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért közelmúltban végzett kutatásainak eredményeiből.

A számlák 78 százalékát időben rendezzük

A számlák 78 százalékát időben rendezzük

2019. szept. 26. 6:42, Életmódcall_made

A számlák 78 százalékát fizetik időben a magyarországi ügyfelek, 18 százalékát késve rendezik, 4 százalékát pedig egyáltalán nem fizetik ki, ami megfelel a tavalyi adatoknak – derül ki az EOS kintlévőség-kezelő vállalatcsoport legújabb kutatásának eredményeiből.